Ραγίζει καρδιές ο Υπάτιος Πατμάνογλου: Το μήνυμά του για τα γενέθλια της γυναίκας του που σκοτώθηκε στο τροχαίο με την Πόρσε

Στο ίδιο τροχαίο σκοτώθηκαν ο γιος του, ο γιος του Mr. Jumbo, Γιώργος Βακάκης, κι ο φίλος του, Ανδρέας Γεωργακόπουλος

To μήνυμα του Υπάτιου για τα γενέθλια της γυναίκας του

O Υπάτιος Πατμάνογλου είδε όλη του τη ζωή να καταστρέφεται μέσα σε λίγα, μόλις, δευτερόλεπτα, τον Φεβρουάριο. Έχασε μπροστά στα μάτια του τη γυναίκα του, Αποστολία, και τον 3 ετών γιο του, τον Παύλο, όταν η Πόρσε που οδηγούσε ο γιος του Mr. Jumbo, Γιώργος Βακάκης, έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητό τους, μέσα στο οποίο βρίσκονταν μάνα και παιδί, στην εθνική Αθηνών – Λαμίας.

Ο Υπάτιος δεν έχασε ποτέ την πίστη και το κουράγιο του.

Σήμερα, Δευτέρα, η γυναίκα του θα γιόρταζε τα γενέθλιά της. Ο σύζυγός της, τραγική φιγούρα, δημοσίευσε στο προφίλ του στο Facebook ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα, στη μνήμη της αγαπημένης του.

«Αγαπημένη Λία σαν σήμερα γεννήθηκε μωρό μου.. Τι να ευχηθώ αν μ ακούς δεν ξέρω… ξέρω μόνο πως δυστυχώς πρέπει να συνεχίσω την ζωή μου χωρίς εσάς… Σας αγάπησα όσο τίποτα στον κόσμο και δεν θα σας ξεχάσω ΠΟΤΕ» είναι η λεζάντα που συνοδεύει μια φωτογραφία, στην οποία Αποστολία και Παύλος γελούν, κοιτάζοντας τον φακό.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top