Ξεσπά η μητέρα της 18χρονης που δολοφονήθηκε από τον ίδιο της τον πατέρα: «Σου ξημέρωσε μαύρη μέρα» της έγραφε σε μήνυμα

Τι της έστειλε ο 55χρονος λίγο πριν δολοφονήσει άγρια το παιδί τους

Συμπληρωματικά στοιχεία σε βάρος του πρώην συζύγου της έδωσε στην ανακρίτρια η μητέρα της κοπέλας, την οποία κακοποίησε και έκαψε ζωντανή ο ίδιος της ο πατέρας.

«Θέλω Δικαιοσύνη για το παιδί μου, όσες φορές και να χρειαστεί θα είμαι εδώ. Θέλω δικαιοσύνη. Για το παιδί μου!» δήλωσε η ίδια.

Η μητέρα της 18χρονης κατέθεσε στην ανακρίτρια για τα μηνύματα που είχε ανταλλάξει με το σύζυγό της, δείχνουν σύμφωνα με την πολιτική αγωγή ότι το έγκλημα ήταν προσχεδιασμένο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Για πρώτη φορά η μητέρα της 18χρονης από την Πετρούπολη μιλά με δάκρυα – «Τον πείραζε που το παιδί μας είχε φίλο Αλβανό»

Στο επίμαχο μήνυμα ο κατηγορούμενος φέρεται να ξεκινά με τη φράση «σου ξημέρωσε μαύρη μέρα και ζωή γλυκιά μου» και συνεχίζει:

«Όταν διαβάζεις αυτό το μήνυμα σημαίνει ότι είμαστε πλέον ν…. Τουλάχιστον θα έρθεις στην κηδεία μας. Τώρα κάτι είναι και αυτό. Έδωσες πολύ πόνο και σου επιστρέφεται τώρα… Καλή αντάμωση… γλυκιά μου…»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κέρκυρα: Οδύνη στην κηδεία της 18χρονης από την Πετρούπολη-Κατέρρευσε η μητέρα της

Η μητέρα επικοινώνησε με τον κατηγορούμενο ζητώντας εξηγήσεις:

«Με ρώτησε "υπήρχε ποτέ περίπτωση να κάνω κακό σε οποιοδήποτε από τα δυο μας παιδιά;”.  Αρνήθηκε ότι έστειλε το μήνυμα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πετρούπολη: Αυτή είναι η 18χρονη που σκότωσε ο ίδιος της ο πατέρας - Τα σπαρακτικά λόγια του συντρόφου της

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ:

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, η νεαρή κοπέλα υπέστη φρικτά βασανιστήρια στα χέρια του 55χρονου, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Την μοιραία ημέρα, από το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου (όπου διέμενε η 18χρονη με τον πατέρα της καθώς η μητέρα είχε πάρει το άλλο παιδί –έναν 13χρονο- και είχε φύγει από το σπίτι διαμένοντας στο πατρικό της στην Κέρκυρα), άρχισαν για ακόμα μια φορά να ακούγονται δυνατές φωνές και έντονη λογομαχία.

Η 18ΧΡΟΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΗΣ

Ξαφνικά το σπίτι τυλίχθηκε στις φλόγες. Οι υπόλοιποι ένοικοι της πολυκατοικίας κυριευμένοι από πανικό ειδοποίησαν αμέσως την πυροσβεστική υπηρεσία.

Όπως αποκάλυψε στο Star και στον Βάιο Σύρρο ο ιατροδικαστής, Νίκος Καλογριάς, η 18χρονη είχε κακοποιηθεί άγρια από τον πατέρα της. Συγκεκριμένα, το κορίτσι έφερε ίχνη στραγγαλισμού και παρουσίαζε απόφραξη των αναπνευστικών οδών, καθώς ο πατέρας της, της είχε φράξει το στόμα και την μύτη προκειμένου να της προκαλέσει ασφυκτικό θάνατο.

Παράλληλα, στο σώμα της 18χρονης υπήρχαν και μαχαιριές στο λαιμό, στο στέρνο και στο μάγουλο, ενώ εντοπίστηκαν αμυχές στο χέρι της, που προκλήθηκαν ενώ προσπαθούσε να αμυνθεί.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top