Οικογενειακό δράμα στο Περιστέρι: Συντετριμμένος και σε κατάσταση σοκ ο πατέρας των πέντε μηνών διδύμων

Τα θέλει πίσω και δηλώνει πως «θα κάνω ότι μπορώ για να προσφέρω σε αυτά μια ομαλή διαβίωση»

Με κλάματα και σε κακή ψυχολογική κατάσταση η 15χρονη μάνα με τον 23χρονο σύζυγο της πήραν το μεσημέρι της Παρασκευής αγκαλιά τα δίδυμα αγόρια τους. Παραμένουν στο νοσοκομείο μέχρι να αποφασίσει ο εισαγγελέας ποιος θα πάρει την επιμέλεια. Ο νεαρός πατέρας δηλώνει μετανιωμένος για την πράξη του και θέλει πίσω τα παιδιά του.

Είμαι συντετριμμένος και σε μια κατάσταση σοκ από την 13-9-2017, που από απερισκεψία μου εξέθεσα σε κίνδυνο τα δυο αγγελούδια μου. Θέλω να δηλώσω από τα βάθη της ψυχής μου, ότι αγαπάω παραπάνω από την ίδια μου τη ζωή τα παιδιά μου και θα κάνω ότι μπορώ για να προσφέρω σε αυτά μια ομαλή διαβίωση. Ζήτω την συμπαράσταση και την κατανόηση των συνανθρώπων μου. Προστατεύστε εμένα, τη σύζυγο μου και τα παιδιά μου.

«Δεν υπήρχε δόλος από τη μεριά των γονέων ήταν μια παιδική επιπολαιότητα θεώρησαν ότι θα επιστρέψουν σύντομα πίσω. Κλαίει συνέχεια, παρακαλάει έξω από το νοσοκομείο. Υπεραγαπάει τα παιδιά του, λέει συνέχεια ότι είναι η ζωή του» δήλωσε η Σταματία Νικολοπούλου, δικηγόρος του 23χρονου πατέρα.

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ

Το πρωί οι γονείς του 23χρονου πήγαν στην εισαγγελία ανηλίκων και κατέθεσαν αίτηση προκειμένου να αναλάβουν την φροντίδα των διδύμων. Οι γονείς της 15χρονης, η οποία σύμφωνα με την ίδια είναι έγκυος, δεν έχουν εμφανιστεί.

«Από την πρώτη ημέρα γέννησης των εγγονών ήταν πάντα παρόντες στη ζωή των παιδιών και των εγγονών. Πάντα δίπλα τους. Όλα τα έξοδα, από τη γέννηση και στη συνέχεια καλυπτόντουσαν εξολοκλήρου από τη γιαγιά και τον παππού» πρόσθεσε η δικηγόρος του 23χρονου.

Το νεαρό ζευγάρι άφησε για ώρες μόνα τα 5 μηνών αγοράκια στο διαμέρισμα τους στο Περιστέρι προκειμένου, όπως ισχυρίζονται οι ίδιοι να πάνε στο νοσοκομείο καθώς ο 23χρονος αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα. Η 15χρονη σύζυγος του, τον ακολούθησε καθώς είναι πολύ ερωτευμένη μαζί του και δεν ήθελε να είναι μόνος του, αφήνοντας όμως πίσω τα δυο αγγελούδια.

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top