Η καλή είδηση της ημέρας! Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε γιατί η Ελλάδα κέρδισε το πρώτο βραβείο στην Ευρώπη

Η χώρα μας ήρθε πρώτη ανάμεσα σε 23 υποψήφιες ευρωπαϊκές χώρες - Πρώτη ανάρτηση: 15-09-2017 18:56

Το πρώτο βραβείο κέρδισε η Ελλάδα για το βίντεο του ΕΟΤ «Greece- Α 365-DayDestination» που ψηφίστηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού ως το «καλύτερο βίντεο στην Ευρώπη» για το 2017.

Aνάμεσα σε 23 υποψήφιες ευρωπαϊκές χώρες που συμμετείχαν στον παγκόσμιο διαγωνισμό, το βίντεο του ΕΟΤ αναδείχθηκε  το κορυφαίο βίντεο τουριστικής προβολής ευρωπαϊκού προορισμού. Η ανακοίνωση έγινε σε ειδική εκδήλωση στο πλαίσιο της 22ης Γενικής Συνέλευσης του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού στο Τσενγκντού της Κίνας.

Η ταινία «Greece-A 365-Day Destination», σε σκηνοθεσία Αντώνη Θεοχάρη Κιούκα, διάρκειας 03:36'' με θέμα της τις εικόνες, τον ήχο και τα χρώματα της Ελλάδας  τις τέσσερις εποχές του χρόνου είναι πραγματικά μαγευτική και αιχμαλωτίζει αυτόν που τη βλέπει.

Η επιλογή της ταινίας του ΕΟΤ για την Ελλάδα έγινε από κριτική επιτροπή αποτελούμενη από τους προέδρους των έξι Περιφερειακών Επιτροπών του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού.

Εκπροσωπώντας την υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, το βραβείο παρέλαβαν ο κ. Μ. Αγγελόπουλος, ΣΠΑ, διπλωματικός σύμβουλος της υπουργού και ο κ. Σ. Παρθένης, προϊστάμενος της Διεύθυνσης Στρατηγικού Σχεδιασμού στο υπουργείο Τουρισμού.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού καθιέρωσε το διαγωνισμό βράβευσης των καλύτερων βίντεο τουριστικής προβολής χωρών, σε αναγνώριση της μεγάλης σημασίας των πολυμέσων στο μάρκετινγκ των τουριστικών προορισμών. Μέσω του διαγωνισμού αναδεικνύονται οι νικήτριες χώρες για κάθε μία από τις έξι Περιφέρειες του Π.Ο.Τ. (Ευρώπη, Αφρική, Αμερική, Μέση Ανατολή, Αν. Ασία & Ειρηνικός, Ν. Ασία).

Είναι σίγουρο πάντως πως όποιος παρακολουθήσει αυτή την ταινία, θα ερωτευθεί αμέσως τη χώρα μας, ακόμη και αν δεν έχει την έχει επισκεφθεί  ποτέ...

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top