Ερωτικό τρίγωνο Νέας Μάκρης ο επίλογος: Η Φαίη στο χώμα, η αδελφή της ελεύθερη και ο Στεφανάκης 20 χρόνια φυλακή και όχι ισόβια!

Τι αποφάσισε το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας - Πρώτη ανάρτηση: 12-09-2017 19:09

Σπάνε τα δεσμά της ισόβιας κάθειρξης για τον πρώην φίλο της Φαίης Μπλάχα, ο οποίος καταδικάστηκε ομόφωνα από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο για το φόνο της. 

Φαίη Μπλάχα 

Δείτε επίσης: Eρωτικό τρίγωνο Νέας Μάκρης: Ομόφωνα ένοχος ο Στεφανάκης – Καταδίκη και για την αδερφή της 23χρονης Φαίης

Ο Βαγγέλης Στεφανάκης, ο βασικός κατηγορούμενος της υπόθεσης που είχε σοκάρει το Πανελλήνιο και έγινε γνωστή και ως «ερωτικό τρίγωνο της Νέας Μάκρης», που κρίθηκε ένοχος από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας, αυτή τη φορά κατάφερε να πείσει το δικαστήριο να του αναγνωρίσει ελαφρυντικά. 

Όπως και έγινε, το Εφετείο του αναγνώρισε το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας.

Δείτε επίσης: Ερωτικό τρίγωνο Νέας Μάκρης: Καταπέλτης η εισαγγελέας - «Την χτύπησε γιατί τόλμησε να του εναντιωθεί»

Δείτε επίσης: Ερωτικό τρίγωνο Νέας Μάκρης: «Η Φαίη ζήλευε επειδή έκανα χαζομάρα με την αδερφή της»

Πιο συγκεκριμένα, το δικαστήριο αναγνωρίζοντας ότι ο 29χρονος κατηγορούμενος προσπάθησε να άρει τις συνέπειες της πράξης του, μεταφέροντας την 23χρόνη Φαίη στο νοσοκομείο, τον καταδίκασε σε ποινή κάθειρξης 20 ετών.

Μαριαλένα και Φαίη Μπλάχα 

Πρωτόδικα ο κατηγορούμενος είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη, όπως προαναφέραμε.

Στην αδελφή της Φαίης, Μαριαλένα Μπλάχα, το δικαστήριο αναγνώρισε το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη και την καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης δυόμισι ετών με τριετή αναστολή για τα πλημμελήματα της υπόθαλψης εγκληματία και της ψευδορκίας.

Μαριαλένα και Φαίη Μπλάχα

Η απόφαση του δικαστηρίου για την αναγνώριση ελαφρυντικών ήταν ομόφωνη.

Υπενθυμίζουμε ότι όπως αποδείχτηκε στο δικαστήριο, η Φαίη Μπλάχα, στις 6 Απριλίου 2013, ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον φίλο της Βαγγέλη Στεφανάκη. Η Μαριαλένα Μπλάχα, αδερφή του θύματος, είχε παράλληλη σχέση με τον ίδιο άντρα και επιχείρησε να τον καλύψει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top