Η κρίση γεννά ιδέες! Νέοι αποκαλύπτουν το μυστικό της επιτυχίας τους στο Star

H Νατάσα κι ο Αντώνης μοιράζονται τις ιστορίες τους

Παρά το αβέβαιο οικονομικό περιβάλλον και την υψηλή φορολογία, υπάρχουν νέοι που ρισκάρουν και πετυχαίνουν. Το μυστικό της επιτυχίας τους, αποκαλύπτουν στο Star.

«Ήταν κάτι που ήθελα από πολύ μικρή. Παρά τις σπουδές που έκανα, ακολούθησα κάτι διαφορετικό κι εκπλήρωσα το όνειρό μου».

Αν έλεγε κάποιος στη Νατάσα, όταν ήταν ακόμη φοιτήτρια Κοινωνιολογίας στο Πάντειο, ότι τελικά θα γινόταν σχεδιάστρια ρούχων, το πιθανότερο είναι να γελούσε. Να, όμως, που η ζωή τα έφερε έτσι και τελικά η Νατάσα Αυλωνίτη, πάρα την κρίση, ρίσκαρε και πέτυχε!

«Ήταν μεγάλο ρίσκο. Τα πρώτα βήματα ήταν πολύ δύσκολα. Οι γονείς μου ασχολούνταν με ξενοδοχειακά. Καμία σχέση. Αλλά τα κατάφερα».

Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας της όμορφης Νατάσας;

«Όλες οι πωλήσεις γίνονται ηλεκτρονικά. Κατάλαβα νωρίς ότι το εμπόριο κινείται ηλεκτρονικά κι έτσι πέτυχε. Βοήθησαν και τα social mediα. Εκεί γίναμε γνωστοί».

Πρωτότυπη ιδέα είχε κι ο Αντώνης:

Μέχρι τώρα το σούσι ήταν ένα μάλλον… ακριβό έδεσμα! Ο Αντώνης Τζίτζιφας αποφάσισε να ανοίξει ένα ποιοτικό εστιατόριο σούσι σε προσιτές τιμές κι αυτό ήταν! Όχι μόνο «έπιασε», αλλά το έκανε και μόδα στην Ελλάδα! 

«Ταξιδεύοντας στο εξωτερικό, είδα ότι υπάρχει και το σούσι σε χαμηλές τιμές. Εδώ υπήρχε κενό στην αγορά. Είπαμε, λοιπόν, με τους φίλους μου να το κάνουμε, μήπως και πέτυχει! Παρά την υψηλή φορολογία και τα συναφή. Σκέψου, από τα 1.000 που βγάζεις, τα 750 πάνε στο κράτος. Αλλά επιμένω».

Σπούδασε πολιτικός μηχανικός. Επέλεξε όμως να μην ακολουθήσει τη στρωμένη δουλειά του μπαμπά και της μαμάς.

«Ούτε εγώ ούτε οι συνεργάτες μου είχαμε σχέση. Σπουδάσαμε άσχετα πράγματα, αλλά είπαμε τώρα ή φεύγουμε εξωτερικό ή μένουμε. Μείναμε και το επιχειρήσαμε!».

Και το αποτέλεσμα... τους δικαίωσε!

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top