Την αγόρασαν και την ανάγκασαν να εκδίδεται στο πεζοδρόμιο - Ο εφιάλτης μιας σκλάβας του σεξ στη Θεσσαλονίκη

Απειλές και βία ήταν η καθημερινότητά της

Την αγόρασαν και την ανάγκασαν να εκδίδεται στο πεζοδρόμι

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης αποκάλυψαν το μαρτύριο που βίωνε καθημερινά μια 33χρονη κοπέλα από τη Βουλγαρία, που είχε πουληθεί σε συμπατριώτες της, για να μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη, τον Μάιο.

Ένας συμπατριώτης της της υποσχέθηκε δουλειά και μια καλύτερη ζωή. Έτσι, τη μετέφερε από την πόλη που ζούσε στη Βουλγαρία στη Σόφια. Εκεί, την «αγόρασαν» μια 32χρονη κι ένας  συνεργός της, για το ποσό των 5.000 λέβα, με στόχο να την εκμεταλλευτούν ως σκλάβα του σεξ. Τη μετέφεραν στη Θεσσαλονίκη, όπου την κρατούσαν φυλακισμένη σε διαμερίσματα και την υποχρέωναν να εκδίδεται στον δρόμο, με απειλές και χρήση βίας.

Η αστυνομία συνέλαβε 3 Βούλγαρους, έναν 30χρονο και δυο 32χρονες, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, για από κοινού σωματεμπορία, περιλαμβάνει και 3 ακόμα ομοεθνείς τους.

Με τη σύλληψη αυτή, το δράμα της κοπέλας έλαβε τέλος. Η 33χρονη είναι πια ελεύθερη και μπορεί να αφήσει πίσω της τη σκοτεινή αυτή εποχή της ζωής της και να κοιμάται ήσυχη.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top