Αποκάλυψη για το θάνατο του δημοσιογράφου Αλέξανδρου Βέλιου - Κρύβεται κι άλλο πρόσωπο πίσω απο την ευθανασία του;

Η δικογραφία για τον θάνατο του μπήκε στο αρχείο

Στο αρχείο η δικογραφία για τον θάνατο του Α.Βέλιου

Στο συμπέρασμα ότι δεν υπήρξε η βοήθεια άλλου προσώπου ή γιατρού που βοήθησε τον Αλέξανδρο Βέλιο να φύγει από την ζωή, κατέληξε η εισαγγελική έρευνα.

Μετά την εκταφή της σορού του δημοσιογράφου αλλά και τις τοξικολογικές εξετάσεις που έγιναν, ο εισαγγελέας έβαλε στο αρχείο την δικογραφία που είχε ανοίξει αμέσως μετά τον θάνατο του γνωστού δημοσιογράφου.

Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΕΛΙΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ, ΝΑΝΤΙΑΣ ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΥ, ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΠΝΟΗ

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΑΛΟ

Ο Αλέξανδρος Βέλιος, «έφυγε» από την ζωή πριν από περίπου ένα χρόνο, έπειτα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Ο ίδιος μάλιστα πριν πεθάνει, είχε μιλήσει δημόσια για την επιθυμία του να κάνει ευθανασία.

Αμέσως μετά τον θάνατό του, δημοσίευμα σε ηλεκτρονική σελίδα, υποστήριζε πως ο είχε βρεθεί γιατρός πρόθυμος να του χορηγήσει φάρμακο που θα τον βοηθούσε να φύγει από την ζωή. Ωστόσο όπως σας γράψαμε και παραπάνω, αυτό δεν απεδείχθη από την εισαγγελική έρευνα.

ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΛΙΚΑΚΟ

ΤΙ ΕΙΧΑΝ ΔΕΙΞΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΟΞΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΑΦΗ ΤΟΥ

Σύμφωνα με παλαιότερο δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου», ο Αλέξανδρος Βέλιος «έφυγε» από την ζωή από υπερβολική δόση ισχυρών ηρεμιστικών και παυσίπονων σκευασμάτων.

Όπως ανέφερε η εφημερίδα, ο θάνατος του γνωστού δημοσιογράφου, ο οποίος είχε αποφασίσει να δώσει τέλος στη ζωή του μετά από σύντομη μάχη με τον καρκίνο, οφείλεται σε δηλητηρίαση, καθώς ο οργανισμός του δεν μπορούσε να μεταβολίσει την μεγάλη αυτή ποσότητα φαρμάκων που έλαβε.

Πιθανόν τα σκευάσματα αυτά να αποτελούσαν μέρος της φαρμακευτικής αγωγής που ελάμβανε, πάντως οι εξετάσεις έδειξαν τη λήψη υπερβολικής δόσης φαρμάκων, το πιθανότερο ηθελημένα που προκάλεσε τελικά και το θάνατό του.

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΧΕΙΡΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Ο Αλέξανδρος Βέλιος είχε βρεθεί νεκρός στις 4 Σεπτεμβρίου, και ο θάνατός του είχε προκαλέσει σοκ στην κοινή γνώμη, καθώς ο ίδιος τον είχε προαναγγείλει.

Στις 16 Σεπτεμβρίου συναποφασίστηκε από τον εισαγγελέα και τους αρμόδιους αξιωματικούς η εκταφή της σορού παρουσία της συζύγου του, δικαστικού λειτουργού, αστυνομικών και ιατροδικαστή, προκειμένου να ληφθούν δείγματα για τη διενέργεια τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων, ώστε να διαπιστωθεί αν όντως του χορηγήθηκε ειδική ένεση που οδήγησε στο θάνατό του.

Η εκταφή όμως της σορού διέψευσε τη χορήγηση της ειδικής ένεσης, επιβεβαίωσε όμως ότι ο δημοσιογράφος κατανάλωσε ένα κοκτέιλ φαρμάκων που επέφερε το θάνατό του.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top