Γίναμε ρεζίλι διεθνώς!Μετέφεραν σαν βαλίτσα στα αμπάρια πλοίου Άγγλο που είχε ατύχημα στους Παξούς (Φωτό και Βίντεο)

Αντί για στιγμές χαλάρωσης στην Ελλάδα, έζησε μια οδύσσεια - Τι καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ - Πρώτη ανάρτηση:30-08-2017 18:03

Ένας Βρετανός που ήρθε για διακοπές στη χώρα μας, εκτός από τον ήλιο και την θάλασσα έμελε να ζήσει από πρώτο χέρι τι θα πει ελληνικό δημόσιο σύστημα υγείας. Σε αντίθεση με αυτά που υποστηρίζει ο αναπληρωτής υπουργός, Παύλος Πολάκης πως όλα λειτουργούν ρολόι, τα όσα καταγγέλλει  η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) δείχνουν εντελώς το αντίθετο.

Δείτε την οδύσσεια που έζησε ο Βρετανός τουρίστας, που είχε για κακή του τύχη τροχαίο ατύχημα, ενώ παραθέριζε στους Παξούς. Εκτός από λάθος διάγνωση, την οποία του έκαναν στο πόδι χωρίς ακτινογραφία, αρνήθηκαν τη μεταφορά του με πλοίο στα Ιωάννινα χωρίς λεφτά, ενώ δεν του επέτρεψαν να ανέβει στο κατάστρωμα και τον άφησαν στο γκαράζ με τα...  καυσαέρια! 

Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Την Τρίτη 29/8/201 σε τροχαίο ατύχημα στους Παξούς με μηχανάκι τραυματίστηκε Βρετανός τουρίστας. Μεταφέρθηκε στην Κέντρο Υγείας Παξών.

Στο Κέντρο Υγείας δεν λειτουργεί το Ακτινολογικό Εργαστήριο !!! Χωρίς να γίνει ακτινογραφία ο γιατρός διάγνωσε πιθανό κατώτατο όριο. Ο Διευθυντής Ιατρός του Κέντρου Υγείας έδωσε εντολή για μετακίνηση του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας, το οποίο είναι σαράβαλο 20 ετών, ανέλαβε τη μεταφορά με το πλοίο της γραμμής, χωρίς συντηρούμενο ιατρό. Ο ασθενής συνοδεύει τον φίλο του.

Το ασθενοφόρο δεν εισήλθε στο καράβι γιατί το σκάφος του πλοίου δεν δέχτηκε να ταξιδέψει δωρεάν, χωρίς να πληρώσει το εισιτήριο !!!

Λογική παράλογος.

Το στέλεχος του καραβιού επίσης δεν επέτρεψε στον ασθενή να ανεβαίνει στο κατάστρωμα του πλοίου. Ο ασθενής παρέμεινε στο γκαράζ του καραβιού πάνω σε φορείο με τον φίλο του χωρίς συνοδό ιατρό. 

Στην Ηγουμενίτσα που έφτασε στο καράβι, περίμενε και πήρε τον ασθενή όχημα - ασθενοφόρο της Πυροσβεστικής και μεταφέρθηκε στην Π.Γ.Ν. Ιωαννίνων.

Ήταν τυχερός που τα τραύματα του δεν ήταν τόσο σοβαρά.

Αν ήταν σοβαρά τραυματισμένος τι θα γινόταν;

Τι πρέπει να μας πει η Διοίκηση του ΕΚΑΒ και ο Αν. Υπουργός Υγείας;

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top