Δελτίου καιρού αποκλειστικά για την Ζάκυνθο που καίγεται -ΒΙΝΤΕΟ

Τι είπε ο μετεωρολόγος Μανώλης Ανανδρανιστάκης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Για τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν τη νύχτα της Κυριακής στη Ζάκυνθο, που πλήττεται από καστροφικές πυρκαγιές, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star o μετεωρολόγος Μανώλης Αναδρανιστάκης.

«Τα νέα είναι καλά για την διάρκεια της νύχτας στο νησί. Μέχρι τώρα είχαμε βορειοδυτικούς ενισχυμένους ανέμους 4 και τοπικά 5 μποφόρ, όμως τις επόμενες ώρες μέχρι και το μεσημέρι της Δευτέρας, οι άνεμοι φαίνεται να εξασθενούν. Η ένταση τους δεν θα ξεπερνά τα 2-3 μποφόρ και η διεύθυνση τους θα αλλάξει λίγο, καθώς θα γίνουν περισσότερο βόρειοι προς βορειοανατολικοί. Ωστόσο, από το μεσημέρι της Δευτέρας, οι άνεμοι θα ενισχυθούν ξανά στα 4-5 μποφόρ με κατεύθυνση βορειοδυτική και το βράδυ της Δευτέρας θα εξασθενήσουν και πάλι» , είπε ο γνωστός μετεωρολόγος.

Δείτε επίσης: Πυρκαγιά Ζακύνθου: Αναζητούνται 2 ύποπτοι για εμπρησμό - Έσβηναν τη φωτιά με νερό από πισίνα πάνω στην απελπισία τους

Δείτε επίσης: Εικόνες Αποκάλυψης στη Ζάκυνθο: "Μας έχουν εγκαταλείψει" - Στάχτη έγιναν περιουσίες

Δείτε επίσης: Πανικός στην Ζάκυνθο! Κάηκαν καταστήματα-Οι φλόγες έφτασαν και στο Μοναστήρι του Αγίου Διονυσίου (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top