Ντροπή! Γυναίκα χτύπησε ΑΜΕΑ, αφού του πήρε τη θέση πάρκιγνκ

Τι καταγγέλλει το θύμα

Γυναίκα χτύπησε ΑΜΕΑ, αφού του πήρε τη θέση πάρκιγνκ

Ένα σοκαριστικό επεισόδιο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το μεσημέρι στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Μια γυναίκα οδηγός, όχι μόνο πάρκαρε παράνομα το όχημά της σε θέση πάρκινγκ για ΑΜΕΑ αλλά χειροδίκησε και σε βάρος του ατόμου που τη δικαιούνταν, αφού τον ειρωνεύτηκε!

Και σαν να μην έφτανε αυτό, όπως αναφέρεται στην καταγγελία, το περιστατικό πραγματοποιήθηκε μπροστά στα έντρομα μάτια των δυο ανήλικων παιδιών του θύματος, που δεν μπορούσαν να πιστέψουν την κακοποίηση που υπέστη ο πατέρας τους.

Όπως αναφέρει το θύμα, πήγε να παρκάρει σε θέση ΑΜΕΑ που βρίσκεται έξω από σούπερ μάρκετ στη Λεωφόρο Ικάρου, για να διαπιστώσει ότι μια γυναίκα οδηγός είχε ήδη σταθμεύσει το όχημά της στο σημείο. Όταν της επεσήμανε ευγενικά ότι δεν δικαιούται τη θέση, εκείνη όχι μόνο αρνήθηκε να αποχωρήσει, ως όφειλε, αλλά με ειρωνικό ύφος του απάντησε ότι και η ίδια είναι ΑΜΕΑ, κάτι που δεν ισχύει. Έπειτα, όταν εκείνος επέμεινε για το αυτονόητο, η γυναίκα χειροδίκησε σε βάρος του, τραυματίζοντάς τον στο πρόσωπο και το χέρι!

Το θύμα κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία. Εκεί, προσήλθε και η οδηγός, ζητώντας συγνώμη και δηλώνοντας μετανιωμένη.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top