Πατέρας-πρότυπο! Ο γιος του δεν πέρασε σε σχολή και του είπε μπράβο δημόσια-«Είμαι περήφανος,σ’αγαπώ»

Ένας ιερέας που δεν διδάσκει απλά τον λόγο του Θεού, τον κάνει πράξη!

Μαθήματα ζωής δίνει ένας πατέρας μέσω Facebook με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων. Εκφράζει δημόσια την αγάπη και τη στήριξη στο γιο του, παρόλο που το παιδί δεν κατάφερε να περάσει στη σχολή που ήθελε!

«Σήμερα βγήκαν τα αποτελέσματα των Πανελληνίων εξετάσεων 2017. Συγχαρητήρια στον τρίτο γιό μου τον Αλέξανδρο!!! Δεν πέρασε Πουθενά!!! Μπράβο που "απέτυχε". Μια χαρά. Κι αν πετύχαινε, πάλι μπράβο θα του έλεγα, γιατί ήθελε πολύ τη σχολή της Πληροφορικής. Αλλά και τώρα που δεν τα κατάφερε, είναι όλα όμορφα. Και είμαι το ίδιο περήφανος γι’ αυτόν και στην επιτυχία, μα ιδιαιτέρως στην αποτυχία του. Οι μεγάλες στιγμές στην ζωή μας συγγενεύουν με μεγάλες ατυχίες και αποτυχίες», έγραψε ο ιερέας Χαράλαμπος Παπαδόπουλος, για τον γιο του, αλλά και για όλα εκείνα τα παιδιά που δεν τα πήγαν όπως περίμεναν στις εξετάσεις.

Δείτε επίσης: Είναι τετράδυμες, κούκλες και έξυπνες! Πέρασαν όλες στο Πανεπιστήμιο

Δείτε επίσης:Γυναίκα πρότυπο: Εργαζόμενη μητέρα 3 παιδιών έδωσε Πανελλήνιες και πέρασε στο Πανεπιστήμιο!

Δείτε επίσης:Δεν υπάρχει: Παπάς παντρεμένος, με 9 παιδιά, έδωσε Πανελλήνιες και πέρασε στη Φιλολογία!

Ο πατέρας Χαράλαμπος συνεχίζει το γράμμα στο γιο του με μια ρήση του Steve jobs. Ο σπουδαίος οραματιστής είχε κάποτε απευθυνθεί σε αποφοίτους και τους είχε πει πως «Δεν υπάρχει αυτό που αποκαλούμε αποτυχία. Αποτυχία είναι απλά η ζωή που προσπαθεί να μας αλλάξει κατεύθυνση». 

«Γι’αυτό θέλω να σου πω ότι δεν είμαι περήφανος μόνο στις επιτυχίες σου, μα και στις φαινομενικές ήττες σου, γιατί αγαπώ αυτό που είσαι και όχι εκείνο που ήθελε ο εγωισμός μου να είσαι. Και γιατί αγαπώ εσένα, με όλα τα σημάδια της διαδρομής σου, που πίστεψε με δεν κρίθηκε σήμερα, απλά σήμερα ξεκίνησε. Και να σου πω και κάτι; Ποτέ δεν θα σε χρησιμοποιούσα για να νιώσω εγώ “επιτυχημένος”. Δεκανίκι του δικό μου κενού, δεν θα γινόσουν ποτέ. Σε αγαπώ γι'αυτό που είσαι», κατέληξε ο Χαράλαμπος Παπαδόπουλος.

Το σίγουρο είναι ότι ο πατέρας Χαράλαμπος δεν διδάσκει απλά και θεωρητικά τον λόγο του Θεού, τον κάνει ο ίδιος πράξη! 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top