Απήγαγαν φίλο τους,τον σκότωσαν και πέταξαν το πτώμα του σε ρέμα! Σοκαριστικό έγκλημα στην Αχαΐα

Ζήτησαν λύτρα και πήραν... χιλιάδες ευρώ ενώ το παιδί ήταν νεκρό!

Τον απήγαγαν, τον δολοφόνησαν κι αφού πρώτα πέταξαν το πτώμα του σε ένα ρέμα στην Λακόπετρα Αχαΐας, στη συνέχεια επικοινώνησαν με τον πατέρα του στο Πακιστάν ζητώντας λύτρα, δήθεν για να τον απελευθερώσουν. Οι δύο από τους δράστες του στυγερού εγκλήματος ήταν μάλιστα φίλοι του θύματος. 

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ 

Ήταν αρχές Ιουλίου στη Λακόπετρα Αχαΐας. Οι δράστες μπήκαν στο αυτοκίνητο του 20χρονου θύματος ως φίλοι του, για μια βόλτα στη θάλασσα, κάτι που έκαναν συχνά τους τελευταίους μήνες. Τα ίχνη του νεαρού όμως χάθηκαν μυστηριωδώς, μέχρι που βρέθηκε το αυτοκίνητο του παρατημένο σε μια ερημιά με ανοιχτές τις πόρτες και τα κλειδιά στη μηχανή. Οι δήθεν φίλοι του αμέσως μετά την απαγωγή τον έδεσαν τον φίμωσαν και στην συνέχεια τον δολοφόνησαν με ιδιαίτερη αγριότητα. Ξεφορτώθηκαν το πτώμα πετώντας το σε ένα αρδευτικό χαντάκι της περιοχής. Λίγες μέρες μετά ο πατέρας του αγνοούμενου που ζει στο Πακιστάν, δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από Ελλάδα. Οι δράστες άρχισαν να προσποιούνται στον τραγικό πατέρα ότι το παιδί του ήταν ζωντανό, για να πάρουν τα λύτρα. 

Οι δράστες κατάφεραν να πάρουν από τον πατέρα του θύματος περίπου 6.000 ευρώ, ενώ ο ένας από τους κακοποιούς μιμούνταν τη φωνή του 20χρονου κατά τις διαπραγματεύσεις για τα λύτρα!

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν στη Θεσσαλονίκη τους 3 από τους 5 δράστες και στη συνέχεια, μετά από ομολογία, βρήκαν στο ρέμα τη σορό του θύματος.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top