Οικογενειακό δράμα! Τι οδήγησε δυο αδέρφια στην Πάτρα να επιχειρήσουν να αυτοκτονήσουν

Σοκαρισμένοι οι αυτόπτες μάρτυρες - Πρώτη ανάρτηση; 25-08-2017 14:36

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθούσαν χθες, Πέμπτη, οι κάτοικοι στην Πάτρα δυο αδέρφια σε απόγνωση να προσπαθούν να αυτοκτονήσουν.

Τα αδέρφια ανέβηκαν στην ταράτσα της πολυκατοικίας των Εργατικών κατοικιών Ζαροπυχλέικων και απειλούσαν να πέσουν. Οι αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν σοκαρισμένοι τη σκηνή που ο ένας από τους δυο έβγαζε το πόδι του έξω από την ταράτσα, στο κενό.

Ευτυχώς έφτασε γρήγορα η αστυνομία, με ειδικό διαπραγματευτή, μαζί με οχήματα της Πυροσβεστικής και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, και απέκλεισε την περιοχή. Μετά από αρκετές ώρες διαπραγμάτευσης, κατέβηκαν τελικά και οι δυο από την ταράτσα και μεταφέρθηκαν στην Ψυχιατρική Κλινική.

Το ότι τα δυο αδέρφια έφτασαν ένα βήμα (κυριολεκτικά) πριν την αυτοκτονία δεν είναι τυχαίο. Πίσω από την απελπισμένη πράξη τους, κρύβεται ένα οικογενειακό δράμα.

Εδώ και 5 χρόνια, ζουν κάτω από άθλιες συνθήκες, χωρίς νερό και ρεύμα. Οι γείτονές τους αναφέρουν ότι δεν λαμβάνουν ούτε επίδομα, ενώ τους φροντίζει μόνο η γειτονιά. Τόσο άθλια είναι η κατάστασή τους, που έχουν στο μπαλκόνι τους ένα βαρέλι, που γεμίζουν με νερό, για να μπορούν καμιά φορά να πλυθούν.
 
 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top