Συνεχίζεται το θρίλερ της απαγωγής Λεμπιδάκη – Το κρησφύγετο και τα «παιχνίδια» των απαγωγέων

Δοκιμάζουν τις αντοχές της οικογένειας προκειμένου να πάρουν τα λύτρα που θέλουν

Σχεδόν έξι μήνες βρίσκεται όμηρος στα χέρια των απαγωγέων του ο επιχειρηματίας, Μιχάλης Λεμπιδάκης. Η επικοινωνία των δραστών με την οικογένειά έχει διακοπεί τον τελευταίο μήνα. Το τελευταίο σημάδι ζωής του απαχθέντα ήταν τον περασμένο Ιούλιο...

Για μια ακόμη φορά οι απαγωγείς του Ηρακλειώτη επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη δοκιμάζουν τις αντοχές της οικογένειάς του. Έχουν να επικοινωνήσουν μαζί τους με γραπτά μηνύματα τουλάχιστον ένα μήνα. Δεν είναι η πρώτη φορά που κάνουν κάτι τέτοιο, θέλοντας προφανώς να πιέσουν για τη συγκέντρωση των λύτρων. 

Δείτε επίσης: Έτσι απέδειξαν οι απαγωγείς ότι ο επιχειρηματίας Λεμπιδάκης ζει!

Δείτε επίσης: Πληροφορίες STAR! Αδιαπραγμάτευτοι οι απαγωγείς του Λεμπιδάκη επιμένουν στα λύτρα των 50 εκατ.ευρώ

Δείτε επίσης: ΑΠΑΓΩΓΕΙΣ Λεμπιδάκη: Τα νέα sms με την οικογένεια-«Αν υποθέσουμε ότι ζει, τι είστε διατεθειμένοι να κάνετε;»

Και πριν τη δημοσιοποίηση της δραματικής επιστολής της οικογένειας του επιχειρηματία, οι απαγωγείς είχαν διακόψει την επικοινωνία για μεγάλο διάστημα. Ακολούθησαν διαδοχικά γραπτά μηνύματα, τα οποία και πάλι σταμάτησαν, χωρίς να έχουν καταλήξει σε κάποια συμφωνία.

Από την πρώτη στιγμή οι απαιτήσεις των απαγωγέων ήταν υπερβολικές. Από το αρχικό ποσό των 100.000.000 ευρώ είχαν πέσει στα 70.000.000 ευρώ. Ποσό το οποίο για μεγάλο διάστημα δεν διαπραγματεύονταν. Σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται ότι έχουν υποχωρήσει στις απαιτήσεις τους και τώρα ζητούν περίπου 40.000.000-50.000.000 ευρώ. Και πάλι υπέρογκο ποσό, το οποίο δεν είναι δυνατό να βρει η οικογένεια, όπως τους έχει αναφέρει στην ανταλλαγή μηνυμάτων. Τα χρήματα που μπορεί να συγκεντρώσει είναι περίπου 15.000.000 ευρώ.

Οι αρχές θεωρούν ότι οι απαγωγείς κρατούν τον Μιχάλη Λεμπιδάκη σε κρησφύγετο στην Κρήτη και δεν θα ρίσκαραν να τον μεταφέρουν σε άλλη περιοχή. 

Το τελευταίο δείγμα ζωής του 54χρονου ήταν τον Ιούλιο, όταν οι απαγωγείς άφησαν ένα ιδιόχειρο σημείωμά του σε κοντινή απόσταση από το σημείο, που όπου είχε βρεθεί το στικάκι με το βίντεο, όπου μιλούσε ο επιχειρηματίας για τις γαλλικές εκλογές.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top