Φρίκη στην Κρήτη! Είδε την ηλικιωμένη μάνα της να κακοποιείται από τη γυναίκα που την πρόσεχε

Έβαλε κρυφές κάμερες

Φρίκη στην Κρήτη! Είδε την ηλικιωμένη μάνα της να κακοποι

Ασύλληπτο είναι αυτό που είδε μια γυναίκα να συμβαίνει στην 79χρονη μητέρα της, στο Ηράκλειο της Κρήτης!

Η 79χρονη, με προχωρημένο Αλτσχάιμερ, άρχισε να παρουσιάζει σημάδια στο σώμα της, αλλά και ψυχική κατάπτωση. Όταν η κόρη της ρώτησε την 63χρονη Ελληνίδα που την πρόσεχε, εκείνη δεν της έδινε συγκεκριμένη απάντηση.

Καθώς άρχισε να υποψιάζεται πράγματα, αποφάσισε να βάλει κάμερες στο σπίτι, εκμεταλλευόμενη το ρεπό της 63χρονης. Από το υλικό που μάζεψε, έπαθε σοκ αλλά κι εξαγριώθηκε!

Στο βίντεο φαίνεται η 63χρονη να χτυπά την ανήμπορη 79χρονη τόσο στο κεφάλι όσο και στο υπόλοιπο σώμα, να τη σπρώχνει στον τοίχο και να την κακοποιεί. Η γυναίκα απευθύνθηκε αμέσως στην αστυνομία.

«Με τόσο που ακούμε να γίνονται, βάλαμε μία Ελληνίδα να προσέχει τη μητέρα μας, ωστόσο φαίνεται ότι η εθνικότητα δε μετράει, αν ο άνθρωπος είναι κακός» δήλωσε η κόρη της 79χρονης στο ekriti.gr, ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία της 63χρονης.

Μια ακόμα καταδικαστική απόφαση βαραίνει την 63χρονη Ελληνίδα, για την κακοποίηση μίας άλλης ηλικιωμένης. Οδηγήθηκε στις φυλακές Νεάπολης, μέχρι να γίνει το δικαστήριο για τη νέα υπόθεση.


 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top