Μας τα…γυρίζει πάλι ο καιρός, καθώς από το Σάββατο αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και ισχυροί άνεμοι. Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή δε θα έχουμε σημαντικές αλλαγές του καιρού, αλλά το Σάββατο αλλάζει το τοπίο. Πιο συγκεκριμένα, στο Ιόνιο οι άνεμοι θα είναι  βορειοδυτικοί  5-6 μποφόρ, έτσι  η θερμοκρασία θα πέσει στη Δυτική Ελλάδα και θα φτάσει έως και τους 35βαθμούς.

Στα Ανατολικά οι άνεμοι εξασθενούν 3-4 και τοπικά 5 μποφόρ και θα έχουμε άνοδο της θερμοκρασίας έως και τους 38 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους  38 βαθμούς και τους 36 στη Θεσ/κη, ενώ χαμηλότερη θα είναι στα νησιά του Αιγαίου.

Την Κυριακή αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και θα πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι σε όλη τη χώρα. Πιο αναλυτικά, η θερμοκρασία θα φτάσει τους 33 βαθμούς στα Δυτικά, τους 34 στα Βόρεια, τους  36 στα Ανατολικά και τους 36 στις Κυκλάδες.

Στην Αττική τους  35 βαθμούς και τους  33 στη  Θεσ/κη.

Τη Δευτέρα και την Τρίτη θα έχουμε  θερμοκρασίες φυσιολογικές για την εποχή και γενικά καλό καιρό και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 33 έως 34 βαθμούς Κελσίου. 

Tags: