Τραγωδία στην Εύβοια: Ψυχολογικά ράκος ο 30χρονος που σκότωσε την 6 μηνών έγκυο αρραβωνιαστικιά του

Το ζευγάρι σε ένα μήνα θα παντρευόταν-Τι δηλώνει ο συνήγορος του

Δεν την χωρά ο νους την απίστευτη τραγωδία που σημειώθηκε στην Εύβοια, με θύμα μια 31χρονη γυναίκα, η οποία ήταν έξι μηνών έγκυος.

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, το σοκαριστικό συμβάν συνέβη την Κυριακή το μεσημέρι στην Έξω Παναγίτσα Χαλκίδας, όταν ο 30χρονος αρραβωνιαστικός της άτυχης κοπέλας την σκότωσε με το αυτοκίνητο του, ενώ προσπαθούσε να κάνει όπισθεν, δίχως να έχει δίπλωμα οδήγησης.

Η 31χρονη γυναίκα του είχε ζητήσει να μετακινήσει λίγο το αυτοκίνητο που άνηκε στην οικογένεια για να μπορέσει να απλώσει τα ρούχα.

Εκείνος κατά τη διάρκεια ενός ελιγμού πάτησε απότομα το γκάζι. Αποτέλεσμα ήταν η 31χρονη και το μωρό που κυοφορούσε, να πεθάνουν, με τους συγγενείς να καταγγέλλουν πως το ασθενοφόρο έκανε 50 ολόκληρα λεπτά να φτάσει στο σημείο για να την παραλάβει και να την μεταφέρει στο νοσοκομείο.

ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ο 30ΧΡΟΝΟΣ

Τραγικό πρόσωπο σε όλη την ιστορία ο 30χρονος άνδρας, ο οποίος μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου, έχασε γυναίκα και παιδί. Ειρωνία της τύχης; Σε ένα μήνα, το ζευγάρι είχε κανονίσει να παντρευτεί.

Μιλώντας στο eviazoom, ο συνήγορός του Κωνσταντίνος Ζέρβας, δήλωσε πως ο εντολέας του είναι ψυχολογικά ράκος, και χρειάζεται βοήθεια από ειδικό:

Πρόκειται για ένα τραγικό συμβάν. Ο εντολέας μου από λάθος χτύπησε και τραυμάτισε θανάσιμα την αρραβωνιαστικιά του. Είχαν κανονίσει τα παιδιά μετά από ένα μήνα να παντρευτούν. Είναι ένα τραγικό συμβάν που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία της Χαλκίδας. Του απαγγέλθηκε η κατηγορία για ανθρωποκτονία από αμέλεια και χθες το πρωί αφέθηκε ελεύθερος από την κυρία Εισαγγελέα.

Κάνω έκκληση στην τοπική κοινωνία να στηρίξει τον εντολέα μου γιατί είναι ψυχολογικά ράκος. Έχουμε εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη και από κει και πέρα θεωρούμε ότι ήταν ένα τραγικό συμβάν για το οποίο δεν υπάρχει ούτε ένα ψήγμα δόλου από τον εντολέα μου.

Δεν ήξερε να οδηγεί, δεν έχει δίπλωμα οδήγησης και ποτέ δεν έβγαινε στο δρόμο με το αυτοκίνητο. Του ζήτησε η θανούσα να μετακινήσει το αυτοκίνητο. Μπήκε εντός του αυτοκινήτου, κάτι που είχε ξανακάνει στη αυλή μόνο, συνεπώς δεν ήξερε, έχασε την ψυχραιμία του προφανώς και την χτύπησε. Είναι ράκος, δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει κάνει. Η αρραβωνιαστικιά του κυοφορούσε ένα παιδάκι 6 μηνών, είναι συντετριμμένος όπως και όλη η οικογένεια του και οι γονείς της άτυχης κοπέλας.

Παρακαλώ όλους να σεβαστούν τον πόνο τους. Γιατί παρατηρούμε και φαινόμενα ανθρωποφαγίας μέσω των κοινωνικών δικτύων. Ο εντολέας μου είναι συγκλονισμένος και κατεμέ θέλει και την υποστήριξη από ψυχολόγο. Είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση», τόνισε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας και πρόσθεσε:

«Το ασθενοφόρο άργησε 45 λεπτά τουλάχιστον και δεν ξέρουμε αν είχε προσέλθει πιο γρήγορα, ποια θα ήταν η τύχη της θανούσας. Όλοι οι αυτόπτες μάρτυρες, άπαντες οι αυτόπτες μάρτυρες έχουν δηλώσει ότι το ΕΚΑΒ καθυστέρησε τουλάχιστον 45 λεπτά το λιγότερο.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top