Κορίνθου - Πατρών: Προσωρινός αποκλεισμός των νότιων και εν συνεχεία των βόρειων κλάδων του Κόμβου Σελιανιτίκων

Δείτε αναλυτικά τις αλλαγές

Κορίνθου - Πατρών: Προσωρινός αποκλεισμός

Τον προσωρινό αποκλεισμό των νότιων και εν συνεχεία των βόρειων κλάδων του Κόμβου Σελιανιτίκων του αυτοκινητοδρόμου Κορίνθου-Πατρών για εργασίες ασφαλτικών ανακοίνωσε η Ολυμπία Οδός.

Συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα 07/08/2017 έως την Τρίτη 08/08/2017, θα αποκλειστούν οι νότιοι κλάδοι (εξόδου της κατεύθυνσης από Πάτρα και εισόδου στην κατεύθυνση προς Αθήνα) του Κόμβου Σελιανιτίκων και εν συνεχεία μόλις αρθεί ο ανωτέρω αποκλεισμός, εντός της Τρίτης 08/08/2017, και μέχρι την Πέμπτη 10/08/2017 θα αποκλειστούν οι βόρειοι κλάδοι (εξόδου της κατεύθυνσης από Αθήνα και εισόδου στην κατεύθυνση προς Πάτρα) του Κόμβου Σελιανίτικων του αυτοκινητοδρόμου της Κορίνθου-Πατρών.

Καθ’ όλη τα διάρκεια των ανωτέρω αποκλεισμών η κυκλοφορία θα εξυπηρετείται από τους όμορους κόμβους Ρίου και Δυτικού Αιγίου και της Παλαιάς Εθνικής Οδού όπως φαίνεται στα ακόλουθα σχηματικά διαγράμματα.

Οι ρυθμίσεις είναι απαραίτητες προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες ασφαλτικών από τον αρμόδιο Κατασκευαστή (ΑΚΤΩΡ, μέλος της Κ/Ξ Άπιον Κλέος).

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top