Ευχάριστα είναι τα νέα για το μικρό αγοράκι, 3,5 ετών που τραυματίστηκε ενώ έπαιζε με τον πατέρα του στα Τρίκαλα.

Διαβάστε επίσης: Από τα γέλια στα δάκρυα! Αγοράκι 4 ετών τραυματίστηκε σοβαρά ενώ έπαιζε με τον μπαμπά του

Σύμφωνα με το trikalavoice, οι γιατροί του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύεται, ανέφεραν ότι το παιδί έχει ένα μόνο κάταγμα στο κεφάλι το οποίο είναι αντιμετωπίσιμο.

Μάλιστα για το μικρό αγόρι ενδιαφέρθηκε προσωπικά ο διευθυντής της παιδοχειρουργικής κλινικής του Νοσοκομείου και πρώην βουλευτής Τρικάλων, Χρήστος Χάιδος, ο οποίος ήταν σε συνεχή επαφή με τους εφημερεύοντες γιατρούς χθες το βράδυ.

Όπως μετέδωσε το star.gr, το αγοράκι τραυματίστηκε χθες το απόγευμα στο Νεραϊδοχώρι και μεταφέρθηκε αμέσως με επιληπτικές συσπάσεις στο νοσοκομείο Τρικάλων

Το άτυχο αγοράκι τραυματίστηκε χθες το απόγευμα στο γήπεδο μπάσκετ του Νεραϊδοχωρίου.  Σύμφωνα με πληροφορίες το παιδί χτυπήθηκε από μπάλα ενώ βρισκόταν στους ώμους του πατέρα του κι έπεσε με αποτέλεσμα να χτυπήσει το κεφάλι του στο έδαφος και να υποστεί κάταγμα ινιακού οστού.

Αμέσως μεταφέρθηκε με επιληπτικές συσπάσεις στο Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου διασωληνώθηκε και μετά με συνοδεία παιδιάτρου, χειρουργού και αναισθησιολόγου μεταφέρθηκε αρχικά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και από εκεί στην Παιδονευροχειρουργική Κλινική του Ιπποκρατείου Θεσσαλονίκης. 

Πηγή: Trikala Voice
Tags: