Το συγκινητικό μήνυμα της μητέρας του Παντελή Παντελίδη - ΦΩΤΟ

Μέσω Facebook 17 μήνες μετά το θανατηφόρο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή του παιδιού της

Το συγκινητικό μήνυμα της μητέρας του Παντελή Παντελίδη

Ενάμισης χρόνος πέρασε από το δυστύχημα του Παντελή Παντελίδη που του στέρησε τη ζωή και συγκλόνισε την Ελλάδα, ωστόσο για την οικογένεια του ο αγαπημένος καλλιτέχνης είναι σαν να μην έφυγε ποτέ. 

Όσο οι έρευνες του τραγικού δυστυχήματος συνεχίζονται και βρίσκονται στα χέρια της πταισματοδίκη Αθηνών, ώστε να βρεθεί ποιος ήταν τελικά ο οδηγός του μοιραίου τζιπ, η μητέρα του Παντελή Παντελίδη, μέχρι να μάθει την αλήθεια, έχει για παρηγοριά τα τραγούδια και τις εμφανίσεις του παιδιού της.

Δείτε επίσης: Με δικό του «αστέρι» στην Πλατεία Διασημοτήτων ο Παντελής Παντελίδης

Δείτε επίσης: Παντελής Παντελίδης: Ραγδαίες εξελίξεις για το ποιος οδηγούσε το μοιραίο τζιπ!

Δείτε επίσης: Κάν’ το όπως ο Παντελίδης! Μόνο με την κιθάρα του τραγουδάει στο σπίτι του ο Γιάννης Ξανθόπουλος

Στις 24 Ιουλίου η οικογένεια Παντελίδη, κυκλοφόρησε ένα mix video από live όργανα, με γνωστά κομμάτια του τραγουδιστή. Μάλιστα, ο αδερφός του Παντελή, Τριαντάφυλλος, δημοσίευσε στο Facebook το βίντεο, γράφοντας στη λεζάντα: «Το καλύτερο mix που θα μπορούσαμε να κάνουμε με live όργανα και πολύ μεράκι!!!P.q Πόσο σπουδαίος είσαι!!!».

Το συγκεκριμένο βίντεο δημοσίευσε και η μητέρα του τραγουδιστή, Αθηνά Παντελίδου, γράφοντας τη λεζάντα: «Γιατί οι πρώτοι δεν φεύγουν ποτέ. Είναι εδώ γιατί τα όνειρα τα κάναμε μαζί τους».

Η ανάρτηση της κυρίας Παντελίδου συγκέντρωσε εκατοντάδες likes, ενώ πολλοί χρήστες έσπευσαν να σχολιάσουν το βίντεο, επισημαίνοντας την μεγάλη απουσία του καλλιτέχνη. 

Δείτε επίσης: Παντελής Παντελίδης: Στο "φως" αδημοσίευτες ΦΩΤΟ 14 μήνες μετά τον τραγικό χαμό του

Δείτε επίσης: ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Φωτογραφία με τον Παντελίδη ανέβασε στο Facebook η Αρναούτη!

Λίγα λόγια για τον Παντελή Παντελίδη

Ο Παντελής Παντελίδης  (Νέα Ιωνία Αττικής, 23 Νοεμβρίου 1983 – Ελληνικό Αττικής, 18 Φεβρουαρίου 2016) ήταν Έλληνας λαϊκός τραγουδιστής, στιχουργός και συνθέτης. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία Αττικής. Έπαιζε από 7 ετών ποδόσφαιρο, αλλά στα 17 του οι γιατροί του διαπίστωσαν ότι έπασχε από μυοκαρδιοπάθεια και έτσι αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Aφού έδωσε Πανελλήνιες, μπήκε στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΜΥΝ), όπου εργαζόταν ως υπαξιωματικός. Mετά από 10 χρόνια στο Πολεμικό Ναυτικό, αποφάσισε να παραιτηθεί για να πραγματοποιήσει το μεγάλο του όνειρο, να γίνει τραγουδιστής, αν και δεν είχε σχετικές σπουδές και ήταν αυτοδίδακτος, έμαθε μόνος του να παίζει κιθάρα, την οποία του, την έκανε δώρο ο πατέρας του, γιατί πήρε καλούς βαθμούς στο σχολείο. Ξεκίνησε να παίζει κιθάρα σε ηλικία 11 ετών, στα 13 του έγραψε τα πρώτα του τραγούδια και σε ηλικία 14-15 χρονών τα ερμήνευε με την κιθάρα του. Ακόμη, διατηρούσε με την οικογένειά του ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ στη Νέα Ιωνία. Ήταν επίσης φίλαθλος της ΑΕΚ. Για τέσσερα χρόνια τραγουδούσε σε μικρά κέντρα, ενώ παράλληλα εργαζόταν στο Πολεμικό Ναυτικό. Επίσης, βιντεοσκοπούσε τραγούδια τα οποία έγραφε και ερμήνευε μόνος του με την κιθάρα του και οι φίλοι του τα ανέβαζαν στο youtube μέσω του οποίου έγινε γνωστός. Ο Παντελίδης σκοτώθηκε το πρωί στις 18 Φεβρουαρίου 2016 σε τροχαίο δυστύχημα στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου, στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία της Νέας Ιωνίας όπου η σορός του τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα. Ο Παντελίδης κηδεύτηκε στο Κοιμητήριο Μεταμόρφωσης. Τρεις μήνες μετά το τροχαίο, οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν πως ο τραγουδιστής ήταν υπό την επήρεια μεγάλης ποσότητας αλκοόλ, με το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν να κάνει λόγο για 2,72 μιλιγκράμ (mg) αλκοόλ στο αίμα του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top