Άκης by the pool! Δείτε τον Τσοχατζόπουλο να κάνει βουτιές (ΦΩΤΟ)

Στα βόρεια προάστια δροσίζεται ο πρώην υπουργός

Οι βουτιές του Άκη Τσοχατζόπουλου

Βουτιές σε πισίνα έκανε ο Άκης Τσοχατζόπουλος τις προηγούμενες μέρες. 

Ο πρώην υπουργός ο οποίος αποφυλακίστηκε για λόγους υγείας, εντοπίστηκε σε πισίνα σε κλαμπ των βορείων προαστίων.

Όπως ήταν φυσικό όσοι βρίσκονταν στο ίδιο κλαμπ φωτογράφησαν τον πρώην υπουργό Άμυνας.

O ίδιος, παρά τα σοβαρά προβλήματα που πέρασε το προηγούμενο διάστημα με την καρδιά του, έδειχνε να είναι σε φόρμα, φορώντας trendy μαγιό, σε αποχρώσεις λευκού και πράσινου, όπως τα χρώματα του ΠΑΣΟΚ! 

Δείτε επίσης: Τσοχατζόπουλος: Αυτή τη στιγμή θα ψήφιζα ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπάρχει κάτι άλλο

Δείτε επίσης: Τσοχατζόπουλος: Ούτε το χέρι στο μέλι έβαλα, ούτε δωροδοκήθηκα – Το «έγκλημά» μου ήταν ότι αγόρασα όπλα από τους Ρώσους

Στις αρχές Ιουλίου, μιλώντας στην εκπομπή «ΑΥΤΟΨΙΑ» ο άλλοτε ισχυρός άνδρας του ΠΑΣΟΚ, αποκάλυψε πως αν σήμερα γίνονταν εκλογές, ο ίδιος θα ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ. Επέμεινε ότι δεν έβαλε ποτέ «το δάχτυλο στο μέλι», ούτε δωροδοκήθηκε, ενώ έκανε λόγο για κοινά συμφέροντα των πρώην πρωθυπουργών Κώστα Σημίτη και Γιώργου Παπανδρέου εναντίον του.

Από τα υπουργεία στη φυλακή 

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος είναι Έλληνας πολιτικός μηχανικός και πρώην πολιτικός. Υπήρξε για πολλά χρόνια βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ με συνεχείς παρουσίες σε κυβερνήσεις από το 1981 μέχρι και το 2004, ενώ το 1996 έθεσε υποψηφιότητα για τη θέση του πρωθυπουργού, ύστερα από την παραίτηση του Ανδρέα Παπανδρέου. Στις 11 Απριλίου 2012 συνελήφθη με την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα και στις 7 Οκτωβρίου 2013 καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 20 ετών. Στις 4 Μαΐου 2017 αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους. Στις 20 Ιουνίου 2017, ο Άκης Τσοχατζόπουλος με γραπτή δήλωσή του επέμεινε ότι η δίωξή του είναι «καθαρά πολιτική» και ανέφερε ότι θα το αποδείξει «με στοιχεία πέραν πάσης αμφισβήτησης», κατηγορώντας τους Γιώργο Παπανδρέου και Κώστα Σημίτη ότι «σε συνεργασία με ελληνικές και ξένες υπηρεσίες, παρέδωσαν την χώρα στους ξένους και στους δανειστές».

ΦΩΤΟ:militaire.gr

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top