Συγκλονίζουν οι άγνωστες πτυχές της τραγωδίας στην Κύμη! Ακολούθησε την αγάπη της και την βρήκε ο θάνατος

Στα μαύρα η Κύμη και η Πύλος

Συγκλονίζουν οι άγνωστες πτυχές της τραγωδίας στην Κύμη! Ακολούθησε την αγάπη της και την βρήκε ο θάνατος

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Κύμη μετά το χαμό των τριών νέων ανθρώπων που άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο, αλλά και η Πύλος, από όπου καταγόταν η 26χρονη Κατερίνα.

Διαβάστε επίσης: Κύμη: Νέες λεπτομέρειες για την τραγωδία στην άσφαλτο- Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι

Όπως αναφέρει το messiniapress, η πανέμορφη κοπέλα με τα εκφραστικά μάτια ήταν κόρη του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Πύλου – Νέστορος, Θ. Χαραμαρά.

Η άτυχη κοπέλα ήταν αρραβωνιασμένη με τον 31χρονο οδηγό του μοιραίου τζιπ, ο οποίος σώθηκε και είχε αφήσει την Πύλο, τους φίλους και την οικογένειά της για να ακολουθήσει τον καλό της στην Κύμη με τον οποίο σχεδίαζαν να ενώσουν τις ζωές τους και να δημιουργήσουν μια όμορφη οικογένεια.

Η μοίρα όμως είχε άλλα σχέδια γι’ αυτούς. Δεν πρόλαβαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας με το χαμό της Κατερίνας να βυθίζει στο πένθος τους φίλους και τις οικογένειες των δύο παιδιών.

Νεκροί ανασύρθηκαν δύο ακόμα φίλοι του ζευγαριού με τους οποίους η άτυχη κοπέλα καθόταν στο πίσω κάθισμα, ενώ ο συνοδηγός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η παρέα επέστρεφε από διασκέδαση, όμως για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, η διασκέδαση αυτή κατέληξε σε τραγωδία, με το τζιπ να πέφτει από γκρεμό 4 μέτρων και να γίνεται μια άμορφη μάζα σιδερικών.

Όλοι πλέον είναι συντετριμμένοι και δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι θα πρέπει να αποχαιρετίσουν για πάντα τα τρία νέα αυτά παιδιά. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top