Με δάκρυα και τιμές η κηδεία του ήρωα πυροσβέστη που έπεσε στο καθήκον στο Ζευγολατιό!«Αντίο Αριστείδη»-ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στην Κέρκυρα συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι αποχαιρέτησαν για πάντα τον 33χρονο Ανθυποπυραγό- Εκεί ήταν και ο Νίκος Τόσκας

Η κηδεία του πυροσβέστη στην Κέρκυρα

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και οδύνης πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε το απόγευμα της Τετάρτης τον 33χρονο Ανθυποπυραγό Αριστείδη Μουζακίτη, ο οποίος έπεσε στο καθήκον, στην προσπάθεια του να θέσει υπό έλεγχο την φωτιά που μαινόταν προ ημερών στο Ζευγολατιό Κορινθίας.

Η κηδεία του άτυχου πυροσβέστη έγινε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κέρκυρα. Και ήταν όλοι εκεί. Συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι για να πουν το τελευταίο αντίο στον Αριστείδη τους.

Με δάκρυα, λουλούδια, στεφάνια, τιμές από το πυροσβεστικό σώμα και τις σημαίες να κυματίζουν μεσίστιες, άνθρωποι που αγάπησαν τον 33χρονο πυροσβέστη βρέθηκαν στον Ιερό Ναό Υπεραγίας Θεοτόκου Ελεούσας, στην περιοχή Ποταμός Κέρκυρας.

Δείτε επίσης: Σήμερα η κηδεία του ήρωα πυροσβέστη που έπεσε στο καθήκον στο Ζευγολατιό

Δείτε επίσης: Την Τετάρτη το τελευταίο αντίο στον 33χρονο πυροσβέστη που έπεσε εν ώρα καθήκοντος στο Ζευγολατιό

Στη νεκρώσιμο ακολουθία, το «παρών» έδωσαν ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγος ΠΣ Βασίλειος Καπέλιος, βουλευτές και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης της Κέρκυρας.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που ελικόπτερο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έμεινε ακίνητο στο ουρανό, ενώ οι σειρήνες των πυροσβεστικών οχημάτων απέτισαν τον ύστατο φόρο τιμής στον ηρωικό πυροσβέστη.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ

Όπως μεταδώσαμε νωρίτερα στο star.gr,  ο 33χρονος Αριστείδης Μουζακίτης, τραυματίστηκε όταν τρακτέρ που τον μετέφερε σε δύσβατο σημείο της πυρκαγιάς στο Ζευγολατιό Κορινθίας, ανατράπηκε. Η κατάσταση του ήταν εξαρχής πολύ σοβαρή, καθώς o 33χρονος είχε τραύματα στο θώρακα, γι΄ αυτό και μεταφέρθηκε αμέσως με ελικόπτερο σούπερ πούμα, από το νοσοκομείο της Κορίνθου στο 251 νοσοκομείο αεροπορίας, όπου υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση. Ωστόσο, αφού πάλεψε σκληρά επί 4 μέρες για τη ζωή του, ο 33χρονος Άρης δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή στις 07:40 το πρωί της Δευτέρας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top