«Παγώνει» κάθε διαδικασία μετάθεσης του υπαλλήλου που έλυνε σταυρόλεξα στην εφορία Ηρακλείου

Μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα για την φωτογραφία που προκάλεσε σάλο

Παγώνει η μετάθεση του υπαλλήλου που έλυνε σταυρόλεξα

Σάλος έχει προκληθεί εδώ και μερικές ημέρες με την φώτο ενός εφοριακού στη ΔΟΥ Ηρακλείου, ο οποίος πιάστηκε… επ΄αυτοφώρω, να λύνει σταυρόλεξο εν ώρα υπηρεσίας, ενώ υπήρχε ουρά 20 ατόμων που περίμεναν.

Μετά τις αντιδράσεις από την φώτο που τράβηξε αγανακτισμένος πολίτης, δημοσίευμα του neakriti, ανέφερε πως ο συγκεκριμένος υπάλληλος όχι μόνο δεν τιμωρήθηκε, αλλά ζήτησε και πήρε ευμενή μετάθεση.

Συγκεκριμένα, το Υπηρεσιακό Συμβούλιο με απόφαση της περασμένης Τετάρτης έκανε... ομόφωνα δεκτό το αίτημα του υπαλλήλου, το οποίο είχε κάνει προ καιρού, και τον απέσπασε στην υπό σύσταση... Ακαδημία Εφοριακών!

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ: «ΠΑΓΩΣΕ ΚΑΘΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ»

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, ο διοικητής της ΑΑΔΕ (Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων), Γιώργος Πιτσιλής, μόλις ενημερώθηκε για το θέμα την προηγούμενη Πέμπτη, ζήτησε να παγώσει κάθε διαδικασία μετάθεσης μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα που έχει ξεκινήσει για την φωτογραφία με τον εφοριακό.

Να αναφέρουμε ακόμα, ότι έχει ζητήσει να επιβεβαιωθεί η ακρίβεια του δημοσιεύματος, και σε περίπτωση που αυτό γίνει, να ξεκινήσουν άμεσα οι προβλεπόμενες πειθαρχικές διαδικασίες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top