Ξυλοκόπησαν τουρίστα επειδή ψώνιζε στην Ερμού... Κυριακή!

Απίστευτο περιστατικό

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ένας Ελληνοαυστραλός από ομάδα αντιεξουσιαστών, όπως καταγγέλλει ο ίδιος. Ο λόγος; Έκανε τις αγορές του την Κυριακή σε ένα από τα ελάχιστα ανοιχτά μαγαζιά της Ερμού, μαζί με την οικογένεια του, γεγονός που εξόργισε τους συγκεκριμένους ανθρώπους, οι οποίοι διαμαρτύρονταν για τη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Κυριακής, μπήκε σε ένα από τα ελάχιστα καταστήματα που ήταν ανοιχτά για να κάνει τις αγορές του, χωρίς να μπορεί να φανταστεί τι θα του συνέβαινε. Βγαίνοντας από το μαγαζί και κρατώντας σακούλες στα χέρια, είδε ξαφνικά καμιά δεκαπενταριά άτομα όπως λέει ο ίδιος με καλυμμένα τα πρόσωπα να πέφτουν επάνω του.

Είναι η τελευταία φορά που έρχεται στην Αθήνα για διακοπές, σημειώνει αγανακτισμένος.

Λίγη ώρα πριν εμποροϋπαλληλοι συγκεντρώθηκαν στην Ερμού και έκαναν πορεία. Μέλη κινημάτων κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα διαμαρτυρήθηκαν για τη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές.

Πάντως, κάνοντας μια βόλτα την Κυριακή στην Ερμού, στον εμπορικότερο δρόμο της Αθήνας παρατηρούσες ότι τα περισσότερα καταστήματα είχαν κατεβασμένα ρολά, ο κόσμος που ήρθε ελάχιστος και όπως χαρακτηριστικά είπαν, έκαναν απλά για βόλτα.

Στα ελάχιστα ανοιχτά καταστήματα υπήρχαν διαδηλωτές που απέκλειαν την είσοδο στους καταναλωτές. Ίδια εικόνα και στη Θεσσαλονίκη.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top