Ο Τσάνγκ απαντά στον δημοτικό σύμβουλο Θεσσαλονίκης που τον αποκάλεσε «καραγκιόζη»

Τι λέει ο Γιώργος Αβαρλής στο Star για την έκρηξη του στο δημοτικό συμβούλιο

Ένταση επικράτησε προ ημερών στο Δημοτικό Συμβούλιο της Θεσσαλονίκης μετά την απόφαση του Δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη να  αναθέσει στον πρώην παίχτη του Survivor, ΟρέστηΤσανγκ, να βοηθήσει τουριστικά τις ελληνοκινεζικές σχέσεις.

Όπως θα δείτε και στο video, οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Αβαρλής από την παράταξη «Ανοιχτή Πόλη» είπε στο δημοτικό συμβούλιο χωρίς να είναι «παρών» ο πρώην παίκτης του «Survivor»:

«Η απόλυτη ξεφτίλα. Εκδήλωση του δημοτικού συμβουλίου να μαζεύει το "Survivor". Ξεφτίλα! Τι φωνάξατε; Έναν αιρετό φωνάξατε; Έναν καραγκιόζη! Για μένα όλοι αυτοί είναι καραγκιόζηδες!»

ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΤΣΑΝΓΚ ΜΕΣΩ ΤΟΥ STAR:

«Δεν πρόλαβα να δω τον καυγά, τον έμαθα από εσάς και ευχαριστώ για το βήμα που μου δίνετε. Όμως πάλι λέω ότι θα ήθελα πολύ να γνωρίσω τον κύριο Αβαραλή και να του δείξω ότι έχω τα προσόντα. Θεωρώ ότι δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους, όμως αν δείξουμε ότι έχουμε ένα θετικό προφίλ στην κοινωνία, δεν νομίζω ότι αυτό είναι αρνητικό».

ΤΑ «ΜΑΖΕΥΕΙ» Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

«Όπως βλέπετε και στο γραφείο μου, για μένα τα τιμώμενα πρόσωπα του θεάτρου σκιών είναι οι Καραγκιόζηδες. Άρα δεν είχα καμία πρόθεση να αναφερθώ υποτιμητικά στο πρόσωπό του. Η αναφορά μου ήταν στην διοίκηση Μπουτάρη, η οποία στην προσπάθεια της να καλύψει την ανυπαρξία έργου, χρησιμοποιεί πρόσωπα της τηλεοπτικής επικαιρότητας. Δεν γίνονται έτσι οι διακρατικές σχέσεις» δήλωσε στο Star ο Γιώργος Αβαρλής.

Πριν λίγες ημέρες ο Ορέστης Τσανγκ είχε παραβρεθεί σε συνέντευξη Τύπου του Δήμου Θεσσαλονίκης με θέμα την προσέλκυση τουριστών στην πόλη.

Μπορεί η καταγωγή του Ορέστη να είναι από την Κίνα, νιώθει όμως πέρα για πέρα Έλληνας καθώς εδώ γεννήθηκε και μεγάλωσε. Μάλιστα είναι τελειόφοιτος γεωπονικής και έχει συστήσει δική του εταιρία μέσω της οποίας εξάγει ποιοτικά ελληνικά προϊόντα στη Κίνα.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top