Απίστευτη υπόθεση: 29χρονος γύρισε σπίτι μεθυσμένος και βίασε την μητέρα του

Καταδικάστηκε σε 13 χρόνια κάθειρξη για βιασμό και αιμομιξία

Ήπιε, γύρισε σπίτι και βίασε την μητέρα του

Σε ποινή κάθειρξης 13 ετών για βιασμό και αιμομιξία, καταδικάστηκε ένας 29χρονος Αλβανός, ο οποίος επέστρεψε μεθυσμένος στο σπίτι και βίασε την μητέρα του.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστηρίο Θεσσαλονίκης τον έκρινε ένοχο χωρίς να του αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό, ενώ μετά το πέρας της δίκης επέστρεψε στις φυλακές, όπου κρατείται από τον περασμένο Οκτώβριο, όταν έγινε το περιστατικό.

Οι λεπτομέρειες της υπόθεσης σοκάρουν. Ο βιασμός είχε γίνει μέσα στο σπίτι της οικογένειας στη Θεσσαλονίκη. Έχοντας καταναλώσει αλκοόλ, ο κατηγορούμενος γύρισε στο σπίτι του και σύμφωνα με την δικογραφία, άσκησε βία εναντίον της 58χρονης μητέρας του ώστε να κάμψει την σθεναρή αντίσταση που εκείνη προέβαλε. Στη συνέχεια, την κακοποίησε σεξουαλικά.

Η 58χρονη μητέρα είχε καταγγείλει τον βιασμό στην Αστυνομία αλλά εξεταζόμενη ως μάρτυρας από το δικαστήριο, ζήτησε να ανακληθεί η δίωξη εις βάρος του γιου της, τονίζοντας ότι τον έχει συγχωρέσει, ενώ προσφέρθηκε να τον φιλοξενήσει στο σπίτι της.

Απολογούμενος, ο 29χρονος ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του, την οποία απέδωσε στη ροπή του προς το αλκοόλ εξαιτίας ψυχικής διαταραχής, από την οποία -όπως είπε- πάσχει. Παράλληλα, έκανε λόγο για «μίσος» που νιώθει προς τις γυναίκες, το οποίο επέδωσε σε ερωτική απογοήτευση που βίωσε πριν από λίγα χρόνια.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top