Υποβασταζόμενος ο 85χρονος που σκότωσε τον γιο του επειδή τον πέρασε για κλέφτη-Δεν έχει καταλάβει ακόμα τι έκανε

Ο 85χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Χανίων-Βρίσκεται σε σύγχυση

Δεν την χωρά ο νους την απίστευτη οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε στους Αγίους Θεοδώρους Χανίων.

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, ένας 85χρονος το απόγευμα του Σαββάτου πυροβόλησε και σκότωσε με κυνηγετικό όπλο τον 58χρονο γιο του, επειδή τον πέρασε για διαρρήκτη.

Ο άτυχος 58χρονος βρήκε ακαριαίο θάνατο, ενώ σοκ προκαλεί το video-ντοκουμέντο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το krititv, καθώς σε αυτό ακούγονται οι πυροβολισμοί του 85χρονου, ο οποίος μετά την δολοφονία του γιου του άρχισε να πυροβολεί μέσα στο σπίτι του σε κατάσταση αμόκ.

Συνολικά έριξε 130 σφαίρες και τα σκάγια βρήκαν κι έναν αστυνομικό, ο οποίος ευτυχώς τραυματίστηκε ελαφρά.

Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ-ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ

Ο 85χρονος το πρωί της Δευτέρας, οδηγήθηκε  υποβασταζόμενος στον εισαγγελέα Χανίων ωστόσο δεν έχει καταλάβει τίποτα από όσα έχουν συμβεί αφού βρίσκεται σύγχυση.

Όπως μεταδίδει το neakriti, πολλές φορές ρωτούσε για ποιο λόγο τον μετέφεραν στο συγκεκριμένο σημείο.

Εισαγγελέας και Ανακρίτρια ζήτησαν τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης και ορίστηκε να απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη. Έως τότε ο 85χρονος θα κρατείται. Ο ηλικιωμένος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας, απόπειρας ανθρωποκτονίας και παράβασης της νομοθεσίας για τα όπλα. Στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι, περίστροφο, δύο κυνηγετικά όπλα και πολεμικό όπλο.

ΚΗΔΕΥΤΗΚΕ Ο 58ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΟΣ ΤΟΥ

Όσο ο πατέρας του ήταν στον εισαγγελέα, συγγενείς και φίλοι συνόδευσαν τον 58χρονο (και πατέρα δυο παιδιών) στην τελευταία του κατοικία. Η εξόδιος ακολουθία για τον άτυχο άντρα, τελέστηκε στις 10 το πρωί στην Παλαιόχωρα ενώ στη συνέχεια οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία στους Αγίους Θεοδώρους.

ΠΩΣ ΣΥΝΕΒΗ Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ

Η τραγωδία σημειώθηκε αργά το απόγευμα του Σαββάτου. Τη στιγμή που έμπαινε στο σπίτι από το παράθυρο ο 59χρονος γιος καθώς η πόρτα ήταν κλειστή, δέχτηκε τα πυρά του πατέρα του. Η τραγωδία όμως δεν σταμάτησε εκεί, αφού ο δράστης ταμπουρώθηκε στο σπίτι και συνέχισε ως αργά τη νύχτα να πυροβολεί, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, ανά διαστήματα.

Κάτοικοι από τα γύρω χωριά και την Παλαιόχωρα έφτασαν στο χωριό το οποίο εδώ και αρκετά χρόνια έχει σχεδόν ερημώσει και ο ηλικιωμένος είναι ένας από τους τρεις μοναδικούς κατοίκους.

Ο ηλικιωμένος άνδρας παρέμεινε για ώρα ταμπουρωμένος ωστόσο επιχείρηση της αστυνομίας έδωσε τα ξημερώματα της Κυριακής τέλος στο θρίλερ.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top