Σοκαριστικές λεπτομέρειες! 130 σφαίρες έριξε ο πατέρας που σκότωσε το γιο του γιατί τον πέρασε για κλέφτη

Τον έπιασε αμόκ και ταμπουρώθηκε στο σπίτι του - Πρώτη ανάρτηση: 17:15

Άφωνη είναι η μικρή κοινωνία στον οικισμό των Αγίων Θεοδώρων της Κρήτης από την οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, όταν ηλικιωμένος πατέρας σκότωσε τον ίδιο του τον γιο γιατί τον πέρασε για κλέφτη.

Όπως έγινε γνωστό, ο ηλικιωμένος τα τελευταία χρόνια, μετά το θάνατο της συζύγου του αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Επίσης αντιμετώπιζε και προβλήματα ακοής, γι’ αυτό και ο 58χρονος γιος του πήγαινε τακτικά στο πατρικό του για να βλέπει ότι είναι καλά.

Τις τελευταίες δύο μέρες όμως το σπίτι ήταν κλειστό, κάτι που ανησύχησε τον γιο, ο οποίος μαζί με έναν φίλο του πήγαν εκεί στις 19:00 το απόγευμα για να δουν αν είναι καλά ο πατέρας του.

0 58χρονος χτύπησε το κουδούνι αλλά δεν απάντησε κανείς και η πόρτα ήταν κλειδωμένη. Τότε έσπασε το παράθυρο της κουζίνας, όπου συνήθως καθόταν ο ηλικιωμένος, αλλά δεν τον βρήκαν ούτε εκεί.

Ξαφνικά ακούστηκαν πυροβολισμοί. Ο 85χρονος είχε πάρει το όπλο του, πυροβόλησε και σκότωσε το ίδιο του το παιδί γιατί νόμιζε ότι είναι διαρρήκτης.

Ο θάνατος του 58χρονου υπαλλήλου της ΔΕΗ και πατέρα δύο παιδιών ήταν ακαριαίος. Μόλις ο 85χρονος κατάλαβε τι είχε κάνει τον έπιασε αμόκ, ταμπουρώθηκε μέσα στο σπίτι και άρχισε να πυροβολεί εναντίον των ανδρών των ειδικών δυνάμεων που έφτασαν στο σημείο μαζί με ειδικό διαπραγματευτή.

Συνολικά έριξε 130 σφαίρες, ενώ τα σκάγια βρήκαν και έναν αστυνομικό, ο οποίος τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά στο πρόσωπο και στον ώμο.

Ο ηλικιωμένος σε κακή ψυχολογική κατάσταση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων και από εκεί στην αστυνομική διεύθυνση Χανίων. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top