ΣΟΚ από το πόρισμα του ιατροδικαστή για τη δολοφονία του Αμερικανού τουρίστα-Τον χτυπούσαν και νεκρό

Τι αναφέρει δήλωση της οικογένειας του άτυχου 22χρονου

Σοκάρει το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον 22χρονο

Ανατριχίλα προκαλεί το πόρισμα της ιατροδικαστή, η οποία πραγματοποίησε τη νεκροψία στον 22χρονο Αμερικανό τουρίστα που ξεψύχησε έξω από κλαμπ στο Λαγανά Ζακύνθου από τα βίαια χτυπήματα που δέχθηκε από 15 άτομα περίπου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο θάνατος του νεαρού προήλθε από αλλεπάλληλα χτυπήματα στο κεφάλι που του προκάλεσαν εγκεφαλική αιμορραγία.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλύψεις σοκ για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου στον Λαγανά-Υπάρχει και βίντεο!

Όπως μετέδωσε μάλιστα ο ΑΝΤ1, ο 22χρονος Αμερικανός δεν πρόλαβε να αντισταθεί στους δολοφόνους, οι οποίοι έβγαλαν όλο το μένος τους πάνω του, με κλωτσιές και μπουνιές σε όλο του το σώμα, ενώ όπως προκύπτει από το πόρισμα του ιατροδικαστή οι δράστες συνέχιζαν να τον χτυπούν ακόμα και όταν εκείνος ήταν πια νεκρός.

Η οικογένεια του νεαρού με γραπτή της δήλωση στο site mystatesman.com, σπάει τη σιωπή της και αναφέρει ότι ο 22χρονος βρισκόταν στη Ζάκυνθο για τη φωτογράφηση της νέας του συλλογής ρούχων.

«Ο Bakari χτυπήθηκε μέχρι θανάτου από τουλάχιστον δέκα άτομα. Αγαπούσε να περνά χρόνο με την οικογένειά του και τους φίλους του, να ταξιδεύει και να γνωρίζει καινούριους ανθρώπους. Ήταν ένας στοχαστής και του άρεσε να ξεκινά νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες», αναφέρει η ανακοίνωση της οικογένειας, ενώ φίλοι του Αμερικανού τουρίστα λένε για τον 22χρονο:

Διαβάστε επίσης: Αυτοί είναι οι άνδρες που συνελήφθησαν για τη δολοφονία του Αμερικανού τουρίστα στη Ζάκυνθο-Φωτό και του θύματος

«Ήταν ένας καταπληκτικός φίλος, ένας από τους καλύτερους και παλιότερους φίλους, και ένας από τους πιο αυθεντικούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει» έγραψε ο φίλος του θύματος, Jordan Zylberberg.

«Φανταστικό παιδί. Κάποιος με μεγάλο μέλλον. Σκόπευε να ξεκινήσει τη δική σειρά ρούχων. Είχε καταφέρει να ταξιδέψει πολύ στον κόσμο, κι ας ήταν 22 ετών. Πιστεύω ότι ήταν το δεύτερο ή τρίτο υπερπόντιο ταξίδι του», λέει ο γείτονας του Bill Norton.

Διαβάστε επίσης: Ζάκυνθος: Δυο νέες συλλήψεις για τον μέχρι θανάτου ξυλοδαρμό 22χρονου Αμερικανού τουρίστα

Όπως μετέδωσε νωρίτερα και το star.gr συνολικά έχουν γίνει οχτώ συλλήψεις, καθώς άλλα έξι άτομα, σερβικής καταγωγής συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια της νύχτας για την εμπλοκή τους στον φονικό ξυλοδαρμό του 22χρονου.

Οι συλληφθέντες αναγνωρίστηκαν από τους αστυνομικούς μέσα από τα βίντεο που υπάρχουν από κάμερες ασφαλείας γειτονικών καταστημάτων, από το σημείο που έγινε η θανάσιμη επίθεση στον 22χρονο Αμερικανό.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top