72χρονος ασέλγησε σε βάρους 21χρονου αυτιστικού στην Καλλιθέα όπως κατήγγειλε η μητέρα του στους αστυνομικούς  της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι περιπολούσαν στην στην οδό Ιατρίδου χθες το βράδυ.

Η  γυναίκα τους είπε ότι ένας ηλικιωμένος προσπάθησε να ασελγήσει στον 21χρονο αυτιστικό γιο της, στις 29 Ιουνίου και ότι ακριβώς εκείνη την ώρα ο  72χρονος είχε πάρει  τον νεαρό για μία ακόμη φορά στο σπίτι του.

Οι αστυνομικοί βρήκαν τον 21χρονο έξω από το σπίτι του ηλικιωμένου. Ο νεαρός αυτιστικός τους δήλωσε ότι ο 72χρονος τον έβαλε στο σπίτι του, τον έγδυσε  και προχώρησε σε ασελγείς πράξεις θέλοντας τον βιάσει. Όταν ο νεαρός αυτιστικός αντιστάθηκε, ο ηλικιωμένος προσπάθησε να τον ηρεμήσει και του είπε ότι αυτό θα είναι το…  μυστικό τους.

Μάλιστα, ο κατηγορούμενος φέρεται να του υποσχέθηκε ότι θα του δώσει χρήματα, για να του κάνει «μασάζ» και να τον βιάσει.

Την στιγμή εκείνη και ενώ ο 21χρονος μιλούσε με τους αστυνομικούς, ο ηλικιωμένος βγήκε στην είσοδο της πολυκατοικίας, αναζητώντας τον νεαρό και  φορώντας μόνο μία βερμούδα! Ο νεαρός τους υπέδειξε ότι επρόκειτο για τον 72χρονο τον οποίο και  συνέλαβαν.  

Εντύπωση  προκαλεί ότι στο σπίτι του κατηγορούμενου  βρέθηκαν  πολλά παιδικά παιχνίδια, ενώ είναι χαρακτηριστικό επίσης ότι στην τηλεόραση που ήταν ανοιχτή  προβαλλόταν ταινία πορνογραφικού περιεχομένου.

Tags: