Η άγρια δολοφονία του τουρίστα στο Λαγανά ξύπνησε μνήμες από τα αιματηρά περιστατικά με τον Ντουζόν Ζαμίτ και τον Βαγέλλη Πέππο

Ο ένας έχασε την ζωή του και ο άλλος νοσηλεύεται σήμερα σε κέντρο αποκατάστασης

Ο ξυλοδαρμός μέχρι θανάτου του νεαρού Αμερικανού στη Ζάκυνθο φέρνει στις μνήμες όλων τα δύο παρόμοια περιστατικά που είχαν συμβεί στη Μύκονο: Το θανάσιμο τραυματισμό του Αυστραλού Ντουζόν Ζαμίτ και τον βαρύτατο τραυματισμό του Κύπριου Βαγγέλη Πέππου.

Ηταν  28 Ιουλίου του 2008, όταν ο 20χρονος Ντουζόν Ζαμίτ άφησε την τελευταία του πνοή στη Μύκονο. Ο νεαρός Αυστραλός είχε έρθει για διακοπές στην Ελλάδα μαζί με τον ξαδελφό του. Εκείνο το μοιραίο βράδυ επέστρεφαν στο ξενοδοχείο τους μετά από διασκέδαση σε μπιτς μπαρ. Μαζί τους ήταν και δύο φίλοι τους. Υπάλληλοι του καταστήματος τους ακολούθησαν με αυτοκίνητο και τους επιτέθηκαν. Ο ένας μάλιστα κρατούσε μεταλλικό γκλομπ.  Ο Ντουζόν βαρύτατα τραυματισμένος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου υπέκυψε στα τραύματά του.

ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015. Βίντεο ντοκουμέντο έχει τραβηχτεί λίγα λεπτά μετά τον ξυλοδαρμό του Κύπριου Βαγγέλη Πέππου έξω κλαμπ της Μυκόνου. Ο νεαρός άνδρας είναι πεσμένος στο έδαφος και προσπαθούν να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες.

Ενας διαπληκτισμός του 32χρονου τότε με ένα θαμώνα είχε προκαλέσει την παρέμβαση των σεκιούριτι του κλαμπ, οι οποίοι τον έβγαλαν έξω. Οταν ο Βαγγέλης Πέππος επιχείρησε να ξαναμπεί για να πάρει τη σύζυγό του η οποία ήταν μέσα δέχτηκε χτυπήματα στο κεφάλι από έναν σεκιούριτι, ο οποίος στη συνέχεια τον έριξε στο έδαφος.

Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΕΠΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

Από τότε ο νεαρός άνδρας που είναι πατέρας ενός παιδιού δεν έχει επαφή με το περιβάλλον. Αρχικά ο υπάλληλος σεκιούριτι αντιμετώπιζε την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο η οποία μετατράπηκε σε βαριά σωματική βλάβη από αμέλεια.

Σήμερα ο Βαγγέλης Πέππος νοσηλεύεται σε κέντρο αποκατάστασης στην Κύπρο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top