Στα ίχνη του ρασοφόρου που παρενοχλούσε γυναίκες μέσα στα λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη

Γνωρίζει την ταυτότητά του η αστυνομία

Τα στοιχεία του ρασοφόρου, ο οποίος προκάλεσε σάλο μετά την αποκάλυψη ότι παρενοχλούσε γυναίκες μέσα σε λεωφορεία της Θεσσαλονίκη, έχει στην κατοχή της η αστυνομία, η οποία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό του.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας – Τριανδρίας γνωρίζουν ότι ο ρασοφόρος είναι 49χρονος Βούλγαρος σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις κατ’ εξακολούθηση.

Η έρευνα της αστυνομίας αποκάλυψε ότι ο 49χρονος από τον Ιούνιο του 2015 και ως τα μέσα Ιουνίου 2017, φορώντας ράσα έμπαινε στα λεωφορεία της Θεσσαλονίκης και παρενοχλούσε σεξουαλικά ανυποψίαστες γυναίκες. Η δικογραφία μάλιστα που σχηματίστηκε θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται ότι στα μέσα Ιουνίου προκλήθηκε σάλος με τη δράση του ρασοφόρου, μετά από καταγγελία νεαρής γυναίκας στο facebook ότι παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από εκείνον.

Όπως έγραφε, στο λεωφορείο της γραμμής 21 προς Εύοσμο επιβιβάστηκε ο ρασοφόρος, ο οποίος κάθισε δίπλα της, άρχισε να τη χαϊδεύει και μετά της έδειξε το μόριό του.

Μετά από αυτή την ανάρτηση ακολούθησε ένα τσουνάμι καταγγελιών και από άλλες γυναίκες με αποτέλεσμα να κινητοποιηθεί η αστυνομία. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top