Αποκάλυψη Star: Βουλευτής του Ερντογάν πίσω από το ύποπτο ναρκόπλοιο

O αρχισυντάκτης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR, Ηλίας Παπανικολάου αποκάλυψε σημαντικές πληροφορίες

Το STAR αποκάλυψε το βράδυ της Τετάρτης πως.... έμπιστος συνεργάτης και βουλευτής του κόμματος του Ερντογάν είναι ο ιδιοκτήτης του ύποπτου για μεταφορά ναρκωτικών φορτηγού πλοίου που έπλεε στην θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Ρόδου.

Πιο συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στην Μάρα Ζαχαρέα, ο Ηλίας Παπανικολάου, «το ύποπτο για μεταφορά ηρωίνης πλοίο ανήκει στον βουλευτή και έμπιστο του Ερντογάν, κύριο Αμπντουραχίμ Ντουντάρ. Δεν είναι η πρώτη φορά μάλιστα που πλοία ιδιοκτησίας της οικογένειας του συγκεκριμένου βουλευτή εμπλέκονται στη μεταφορά... θερμών φορτίων. Το 2013 δικό του πλοίο μετέφερε παράνομα οβίδες, ενώ το 2014 πάλι δικό του πλοίο μετέφερε 700 ψυχές από την Συρία και έγινε αντιληπτό από το ελληνικό Λιμενικό ανοιχτά της Κρήτης».

Ωστόσο, όπως επεσήμανε ο κύριος Παπανικολάου, «δεν πρέπει να μας κάνει εντύπωση αυτή η ιστορία, γιατί το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Ο Ερντογάν έχει δεκάδες σκοτεινές off shore και μυστικά τάνκερ. Ο γιος του σουλτάνου αγόραζε πετρέλαιο από τον ISIS. O πρωθυπουργός Γιλντρίμ έφτιαξε έναν τεράστιο ιδιόκτητο στόλο με κρατικά δάνεια και ο γαμπρός του Ερντογάν, ο Αλμπαιράκ ξέπλενε μαύρο χρήμα μέσω Ντουμπάι. Αυτό δεν είναι κόμμα, είναι η Κόζα Νόστρα (Σικελική Μαφία)» .

Μετά από αυτά δεν πρέπει να απορούμε «που η αμερικανική δίωξη ναρκωτικών ειδοποίησε το ελληνικό και όχι το τουρκικό λιμενικό για το ναρκόπλοιο. Η απομόνωση της Τουρκίας από τον αμερικανικό παράγοντα είναι εμφανής, ενώ αντίστοιχα οι σχέσεις ελληνικών και αμερικανικών υπηρεσιών γίνονται ολοένα και πιο στενές», πρόσθεσε ο κύριος Παπανικολάου.

«Οι Τούρκοι φαντασιώνονται... θερμά επεισόδια στο Αιγαίο με ορμητήριο, το Κουσάντασι. Επιχειρούν με τις υπερσύγχρονες ακταιωρούς τους να κυκλώσουν το τρίγωνο Καλύμνου, Ψερίμου και Κω. Για τους έλληνες λιμενικούς όμως που δεν πέφτουν στην παγίδα τους, ένα αποτελεί μετά τα προχθεσινά γεγονότα, ζήτημα τιμής: να κάνουν τη ζωή δύσκολη στον συγκεκριμένο κυβερνήτη, αλλά και να μην επιτρέψουν στα ναρκόπλοια των τούρκων να καταστήσουν το Αιγαίο πέρασμα ηρωίνης για την Ευρώπη», κατέληξε ο ίδιος.

ΒΙΝΤΕΟ STAR

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top