Κavala AirSea Show: Eντυπωσιακές εικόνες! Το Απάτσι προσγειώθηκε στο λιμάνι

Ο κόσμος είχε τη δυνατότητα να φωτογραφηθεί μαζί με τους πιλότους

Tο έκτο Kavala Air Sea Show είναι γεγονός και πλήθος κόσμου επισκέφτηκε την πόλη για να το παρακολουθήσει!

Εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση του ‘’Απάτσι’’ τύπου AH-64A που προσγειώθηκε στο λιμάνι της Kαβάλας και ο κόσμος είχε τη δυνατότητα να φωτογραφηθεί μαζί με τους πιλότους.

Το ελικόπτερο προσγειώθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί του Σαββάτου, αφού έκανε πρώτα μια σύντομη διέλευση πάνω από το λιμάνι της πόλης.

Μικροί και μεγάλοι έσπευσαν από τη στιγμή της προσγείωσής του στο σημείο για να δουν από κοντά το ελικόπτερο και να φωτογραφηθούν, ενώ οι πιλότοι απαντούσαν υπομονετικά σε κάθε ερώτηση για τις επιχειρησιακές του δυνατότητες.

Tο time-lapse video από το ελικόπτερο στο λιμάνι της Καβάλας, «σκηνοθέτησε» και έφτιαξε ο Βαγγέλης Φέρελης και δημοσιεύτηκε στο kavalapost.

Τι είναι το Κavala AirSea Show

Η Οργανωτική Επιτροπή με επικεφαλείς τον Δήμο και τη Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας και μέλη τον Οργανισμό Λιμένα, τη «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ», το Εμπορικό Επιμελητήριο, τον Σύνδεσμο Ξενοδόχων Καβάλας, το Σωματείο Καφεζυθοπωλών καθώς και την AOPA Hellas, προγραμματίζουν τη διεθνή αεροναυτική διοργάνωση «Kavala AirSea Show», στην παραλιακή ζώνη του λιμένα της πόλης και στην ευρύτερη περιοχή.

Η διοργάνωση έχει στρατηγική και επιχειρησιακή συνεργασία με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας και τις Κρατικές Υπηρεσίες. «Τελεί υπο την Αιγίδα» του Υπουργείου Τουρισμού και είναι μέλος του European Air Show Council (EUAC).

Οι αεροπορικές αλλά και ναυτικές επιδείξεις προβάλουν και προάγουν την ανθρώπινη δυνατότητα και τόλμη αλλά και τα όρια της αεροναυτικής τεχνολογίας, προκαλούν συγκίνηση και θαυμασμό στους θεατές, διευρύνουν την φαντασία των μικρών παιδιών.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top