Θρήνος για τη 15χρονη Λόρα που πνίγηκε στην πισίνα ξενοδοχείου στην Κρήτη

Της είχαν κάνει δώρο οι γονείς το ταξίδι στην Ελλάδα

Πνίγηκε 15χρονη σε πισίνα στην Κρήτη

Ένα δώρο ήθελαν να κάνουν οι γονείς της 15χρονης Ιρλανδής ιστιοπλόου, Λόρα Ντέμπσεϊ στην κόρη τους για την επιτυχία της στο σχολείο, όμως δεν γνώριζαν το τραγικό παιχνίδι που τους επεφύλασσε η μοίρα.

Η 15χρονη είχε μόλις τελειώσει τις απολυτήριες εξετάσεις της και οι γονείς της αποφάσισαν να της κάνουν δώρο τις διακοπές στην Κρήτη.

Διαβάστε επίσης: ΤΡΑΓΩΔΙΑ για 15χρονη: Πνίγηκε σε ΠΙΣΙΝΑ ξενοδοχείου στην Κρήτη - Οι γονείς της τη βρήκαν να επιπλέει αναίσθητη

Την περασμένη Κυριακή όμως, στις 14:30 το νεαρό κορίτσι βρέθηκε νεκρό μέσα στην πισίνα του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε από τους ίδιους τους γονείς της.

Από εκείνη τη στιγμή όλα άλλαξαν. Στο σχολείο της οι συμμαθητές της δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δεν θα την δουν ποτέ ξανά, ενώ η τοπική κοινωνία του Γκρέιστοουν έχει παγώσει.

Τη Δευτέρα μάλιστα το σχολείο της Λόρα άνοιξε και δεκάδες φίλοι και συμμαθητές της πήγαν για να δεχθούν ψυχολογική βοήθεια και να αφήσουν ένα λουλουδάκι στο θρανίο της.

Κανείς από τους γνωστούς και τους φίλους δεν  μπορούν να πιστέψουν ότι χάθηκε τόσο άδικα το χαμογελαστό αυτό κορίτσι, η σπουδαία αθλήτρια που πήγε για διακοπές και δυστυχώς δεν επέστρεψε ποτέ. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top