70χρονη ΧΑΡΙΣΕ τη σύνταξή της στον σύζυγο της 43χρονης που σκοτώθηκε στο σεισμό της Λέσβου-ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ η Τατιάνα Στεφανίδου

Συγκίνησε η πράξη ανθρωπιάς της κυρίας Παναγιώτας Καπίρη-ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονιστικές στιγμές εκτυλίχτηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στην εκπομπή της “Tatiana Live”, με αφορμή την απίστευτη ανθρωπιά που έδειξε μια 70χρονη γυναίκα, η οποία δώρισε τη σύνταξή της, στον σύζυγο της 43χρονης Ελένης Βαλελή, που χάθηκε στο σεισμό της Λέσβου.

Ο σύζυγός της άτυχης Ελένης, Γιώργος απεγκλωβίστηκε από τους πυροσβέστες και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου και συνεχίζει να νοσηλεύεται. Μάλιστα, δεν μπόρεσε να πάει ούτε στην κηδεία της.

Ο αδελφός του βρέθηκε στην εκπομπή για να εκφράσει δημόσια το “ευχαριστώ” στην 70χρονη συνταξιούχο που έδωσε σε όλους μαθήματα ανθρωπιάς. Η κυρία Παναγιώτα Καπίρη, η οποία είναι γιαγιά με.... εγγόνια και δισέγγονα, βρέθηκε επίσης στο πλατό της εκπομπής και έκανε ακόμα και την Τατιάνα Στεφανίδου να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της, με την ανιδιοτέλειά της.

Το ακόμη πιο συγκλονιστικό της υπόθεσης ήταν ότι η κυρία Παναγιώτα Καπίρη, αρνιόταν να παραδεχτεί ότι βοήθησε οικονομικά τον σεισμόπληκτο, λέγοντας ότι υπάρχουν πολλοί Έλληνες που βοηθάνε.

«Με μαρτύρησε ο αδελφός του Γιώργου, εγώ δεν ήθελα να μαθευτεί! Τι να πω εγώ;  Είμαι μια αμόρφωτη, φτωχιά γυναίκα. Δεν έκανα τίποτα. Εγώ δεν ξέρω τίποτα.... Εγώ αγαπάω και το μυρμήγκι », είπε μεταξύ άλλων η κυρία Παναγιώτα Καπίρη.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του Ε 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top