“ΨΗΘΗΚΕ” η Αθήνα – Ταλαιπωρία στους δρόμους για μια βουτιά

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR

Απελπισία στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης… κομφούζιο στην Ποσειδώνιο… όμως μετά τη διασταύρωση του Λαιμού το κυκλοφοριακό χάος ξεπέρασε κάθε φαντασία…Εικόνες που σπάνια βλέπουμε ειδικά τον Ιούνιο.

Βρισκόμαστε στα λιμανάκια Βουλιαγμένης. Η ώρα είναι περίπου 1 και όπως μπορείτε να δείτε αυτή τη στιγμή η κίνηση που επικρατεί προς Βάρκιζα είναι εξωπραγματική.

Κάποιοι δεν άντεξαν και πήραν το δρόμο της επιστροφής. Οι γενναίοι πριν κάνουν μπάνιο στη θάλασσα έκαναν πρώτα ένα στο αυτοκίνητο από τη ζέστη. Ενώ τα λεωφορεία ήταν ασφυκτικά γεμάτα, με τους επιβάτες να είναι κυριολεκτικά κολλημένοι στα παράθυρα.

Όσοι έδειξαν υπομονή και έφτασαν στη θάλασσα μετά από ώρες ταλαιπωρίας παρηγορήθηκαν με μακροβούτια

Την Κυριακή, το θερμόμετρο στην Αθήνα έδειξε 38 βαθμούς Κελσίου. Εκτός από τον υδράργυρο όμως κόκκινο χτυπάει και πορτοφόλι, οπότε οι περισσότεροι ήταν ιδιαίτερα φειδωλοί στα έξοδα

Όταν το ταμείο είναι μείον και χρήματα για βενζίνη δεν υπάρχουν τα μέσα μεταφοράς είναι η καλύτερη λύση. Το τραμ όπως βλέπετε είναι γεμάτο και σε λίγα λεπτά φτάνουμε παραλία

Κι αν αυτή η εβδομάδα ήταν επίσημα ο πρώτος καύσωνας του καλοκαιριού, η επόμενη σύμφωνα με τους μετεωρολόγους θα μας εκπλήξει ακόμη περισσότερο. Αν οι προβλέψεις επιβεβαιωθούν από την Πέμπτη η Αφρική θα μετακομίσει στη χώρα μας με το θερμόμετρο να αγγίζει τους 42 βαθμούς. Θα είναι ένας από τους ισχυρότερους καύσωνες της τελευταίας δεκαετίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top