Εμπειρος πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας ο χειριστής του μοιραίου ελικοπτέρου

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR

«Ζήτησα από το Θεό έναν ήρωα και μου χάρισε τον γιο μου». Αυτή τη φωτογραφία προφίλ είχε στο facebook, o Χριστόφορος Βουλγαρέλης. Το 6 ετών αγοράκι του ήταν όλος του ο κόσμος. Συντετριμμένος ο αδελφικός του φίλος Αντώνης Πανάρετος, πατέρας και ο ίδιος 2 παιδιών, εξομολογείται.

Πριν 2 εβδομάδες βραβεύτηκαν μαζί στον παγκόσμιο διαγωνισμό φιτνες Wabba. Ο 40χρονος Χριστόφορος λάτρευε το bodybuilding και τη χειροπάλη, το λεγόμενο μπρα ντε φερ. Ήταν αθλητής με μεγάλες διακρίσεις.

Κάτω από το σοκαριστικό βίντεο, στο οποίο κατέγραψε χωρίς να το ξέρει τη στιγμή του τέλους, τα μηνύματα για τον άτυχο φύλακα του κωπηλατοδρομίου είναι αμέτρητα.

Στο πένθος έχει βυθιστεί και η οικογένεια του 67χρονου πιλότου Δημήτρη Πρέντζα. Ήταν συνταξιούχος της Πολεμικής αεροπορίας. Τα τελευταία χρόνια διατηρούσε δική του εταιρεία με ελικόπτερα.

Το βίντεο που βλέπετε είναι από παλαιότερο αεροψεκασμό που είχε πραγματοποιήσει ο ίδιος με το μοιραίο ελικόπτερο στη Ναυπακτία. Ήταν πολύ έμπειρος χειριστής με χιλιάδες ώρες πτήσεις στο ενεργητικό του. Το 2015 μάλιστα πετούσε στη Νάξο για λογαριασμό ενός αμερικανικού Ριάλιτι. Τον είχαν προσλάβει για να καταγράψει σκηνές από αέρος.

Οι κηδείες των δύο θυμάτων θα γίνουν τη Δευτέρα. Ο πιλότος Δημήτρης Πρέντζας θα κηδευθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του στο Τρίκορφο Ναυπακτίας, ενώ ο άτυχος σεκιούριτι Χριστόφορος Βουλγαράκης στο Μαραθώνα.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top