Η ΜΠΟΧΑ έφτασε στο Χόλιγουντ και ο Δήμαρχος Παξών "ΑΔΕΙΑΖΕΙ" τον Γουίλ Σμιθ - «Που βρήκαν 22 σακούλες σκουπιδιών»

Δείτε τι είπε ο Σπύρος Βλαχόπουλος σε τηλεοπτική εκπομπή λίγες ώρες μετά τον παγκόσμιο διασυρμό της Ελλάδας

Εικόνες ντροπής από τα νησιά μας που βουλιάζουν από τα σκουπίδια κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Μέσω των social media η χώρα μας γίνεται διεθνώς ρεζίλι, τη στιγμή μάλιστα που έχει ξεκινήσει η τουριστική περίοδος!

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Γουίλ Σμιθ! Ο Χολιγουντιανός σταρ, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα με την οικογένεια του για να κάνει διακοπές στα νησιά του Ιονίου απογοητεύτηκε και... «πέθανε» από τη μπόχα, όταν βρέθηκε στους Αντίπαξους, όπου αναγκάστηκε να μαζέψει ο ίδιος τα σκουπίδια! 

Μάλιστα, η κόρη του ηθοποιού, Γούιλοου Σμιθ ανέβασε μια ντροπιαστική για την χώρα μας φωτογραφία στο Instagram, με το εξής κείμενο: «Όντας τόσο μακριά από αυτό που αντιλαμβάνομαι ως μολυσμένες μητροπόλεις, δεν μπόρεσα να αντέξω να βλέπω αυτές τις πανέμορφες παραλίες της Ελλάδας γεμάτες με σκουπίδια. Είδα γλάρους πνιγμένους από πλαστικά. Κάποιοι πέθαναν επειδή έφαγαν ψάρια που είχαν φάει αυτά τα πλαστικά. Τέσσερις πανέμορφοι άνθρωποι συνόδεψαν τη μητέρα μου και εμένα και μαζέψαμε 22 γεμάτες σακούλες σκουπιδιών από τρεις παραλίες στους Αντίπαξους. Όταν βλέπουμε αυτές τις εικόνες στην τηλεόραση ή στο κινητό, μας φαίνονται πολύ μακρινές. Όταν όμως τις βλέπεις μπροστά σου, νιώθω ότι είναι ανθρώπινη ευθύνη να κάνουμε το καλύτερο δυνατό (άμεσα και έμμεσα), όσο μικρή και αν είναι η πράξη αυτή. Αν ξεκινήσουμε όλοι να κάνουμε αυτό που μας αναλογεί, θα καταφέρουμε να κάνουμε την διαφορά. Ελπίζω σήμερα να καταφέραμε να επιμηκύνουμε και να διατηρήσουμε την ομορφιά και την ύπαρξη της τοπικής θαλάσσιας ζωής».

Εκατομμύρια followers της 16χρονης κόρης του διάσημου ηθοποιού, είδαν στο instagram αυτές τις ντροπιαστικές εικόνες από την Ελλάδα! 

Ο δήμαρχος Παξών, Σπύρος Βλαχόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή «Tatiana Live»  εμφανίστηκε ενοχλημένος. «Στους Παξούς και τους Αντίπαξους υπάρχουν αθροιστικά πάνω από 100 παραλίες. Από όλες αυτές η δεσποινίδα Σμιθ κατά σύμπτωση πήγε στην πιο απρόσιτη που υπάρχει στη βορειοδυτική ακτή που έχει μέτωπο στην Αδριατική… Από τον περίπλου του νησιού δεν έχουμε συγκεντρώσει ποτέ πάνω από 6-7 σακούλες, πως είναι δυνατόν η κοπέλα αυτή από μια παραλία την οποία -από τις φωτογραφίες, τις οποίες δεν μπορώ να προσδιορίσω επακριβώς παρότι είμαι γέννημα θρέμμα Παξινός – δυσκολεύομαι να καταλάβω από ποιο σημείο τα μάζεψε. Που βρήκε... 22 σακούλες σκουπίδια; Eίναι απίστευτα υπερβολικό το νούμερο», είπε χαρακτηριστικά ο κύριος Βλαχόπουλος.

Ο διασυρμός της χώρας μας όμως, συνεχίστηκε και στην Κέρκυρα. Με το που πάτησε στεριά ο γνωστός ηθοποιός, τα πράγματα έγιναν χειρότερα! Έκανε το λάθος να κατέβει στην παλιά πόλη για να φάει σε γνωστό εστιατόριο με την οικογένειά του. Τι αντίκρισε; Βουνά από σκουπίδια! Αυτό δηλαδή που αντικρίζουν οι περίπου 100.000 τουρίστες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο νησί. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top