"Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το ελικόπτερο κατέβηκε τόσο χαμηλά" - Ερωτήματα για την ΤΡΑΓΩΔΙΑ στο Σχοινιά

Τι δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου

Την τραγωδία με την πτώση του ελικοπτέρου που έκανε ψεκασμό στο Σχοινιά με αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και ένας 22χρονος φοιτητής να τραυματιστεί σχολίασε ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής, κύριος Πέτρος Φιλίππου στην εκπομπή «Tatiana Live». 

«Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί το ελικόπτερο κατέβηκε τόσο χαμηλά! Αυτό που γνωρίζω επειδή έχω κάνει τις διαδρομές είναι ότι δεν μπορείς να μιλήσεις μέσα στο ελικόπτερο γιατί είναι εκκωφαντικός ο ήχος μέσα, γι'αυτό και μιλάνε μόνο με ακουστικά, με ενδοσυνεννόηση. Ο πιλότος ήταν πολύ έμπειρος και πολύ καλός», είπε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι όταν ρώτησε τον φοιτητή "πως σημειώθηκε η πτώση του ελικοπτέρου", ο τελευταίος δεν μπορούσε να του δώσει εξηγήσεις. «Ο φοιτητής μου είπε “πετάξαμε χαμηλά και από κει και πέρα έχασα τα πάντα"», πρόσθεσε ο κύριος Πέτρος Φιλίππου.

«Κρίμα, ήταν μια πολύ άτυχη στιγμή. Είναι απορίας άξιον “γιατί να κατέβει τόσο χαμηλά” τη στιγμή που δεν ράντιζε κιόλας», διερωτήθηκε ο ίδιος.

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ του Ε

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top