ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Εγκληματική ενέργεια το τροχαίο-σοκ που κόστισε τη ζωή σε δυο παιδιά 19 και 23 ετών στη Μαλεσίνα;

Ο εισαγγελέας άνοιξε το φάκελό τους και ερευνά τις περίεργες πτυχές της υπόθεσης

Ήταν ξημερώματα της 29ης Αυγούστου όταν ο 19χρονος Κωνσταντίνος Πέππας και ο 23χρονος Δημήτρης Καραμέρης, επέστρεφαν από διασκέδαση, όταν η μεγάλου κυβισμού μηχανή που οδηγούσε ο 23χρονος έπεσε πάνω σε κολώνα.

Αποτέλεσμα ήταν οι δυο νεαροί φίλοι να σκοτωθούν ακαριαία, με τους γονείς τους από την πρώτη στιγμή να προσπαθούν να βρουν αυτούς που όπως ισχυρίζονται προκάλεσαν το τροχαίο.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», οι γονείς των αδικοχαμένων νεαρών έφτασαν στο σημείο να δίνουν χρηματική αμοιβή σε όποιον δώσει πληροφορίες για το τι συνέβη εκείνο το μοιραίο πρωινό, ενώ πριν από λίγες ημέρες κατέθεσαν στον αρμόδιο εισαγγελέα όλα τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους.

Ο 23ΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Όπως ισχυρίζονται, τα κενά που μεσολαβούν μεταξύ των πραγματικών γεγονότων τόσο από χρονικής όσο και από λογικής απόψεως και τεκμηρίωσης, λαμβανομένων υπόψιν και των κανόνων του ΚΟΚ, αφήνουν πολλά ερωτήματα για τις συνθήκες του δυστυχήματος. Έτσι ζητούν να διερευνηθούν όλα τα ενδεχόμενα προς όλες τις κατευθύνσεις, χωρίς να αποκλείουν και αυτόν του σκοπούμενου εγκλήματος.

Ο 19ΧΡΟΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Με τα νέα στοιχεία που έχει στα χέρια του, ο εισαγγελέας άνοιξε το φάκελο του θανάτου των 2 παιδιών και ερευνά την πιθανότητα της εγκληματικής ενέργειας.

«Αυτό που ζούμε να μην το ζήσει κανένας. Να μην αξιώσει κανέναν ο θεός. Γονείς τώρα να ανάβουν τα καντήλια των παιδιών», δήλωσε ο πατέρας του Δημήτρη, ενώ ο πατέρας του Κωνσταντίνου είπε:

«Τελευταία φορά που μίλησα μαζί του ήταν στις 03:55 τα ξημερώματα. Του είπα “πού είσαι παιδί μου”, και μου απαντά “μπαμπά με τον Δημήτρη είμαστε ερχόμαστε”. Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια με τον γιο μου».

 

ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Με σπαρακτικά λόγια και δάκρυα στα μάτια, η μητέρα του 19χρονου ζήτησε όποιος ξέρει το παραμικρό να ανοίξει το στόμα του:

«Να βρεθεί κάποιος να πει την αλήθεια, τι είδε, τι έγινε εκείνο το βράδυ. Γιατί αν ήταν στη θέση τους ο γιος τους, δεν θα μιλάγανε; Να σκεφτούν ότι μπορεί να ήταν το παιδί τους! Ο Κωνσταντίνος ήταν το φιγουρίνι του σπιτιού, πολύ καλό παιδί και μου λείπει πάρα πολύ. Του άρεσε να βγαίνει, να έχει φίλους, ήταν ανοιχτό παιδί. Νομίζω πως κάποια μέρα θα ανοίξει η πόρτα και ο Κωνσταντίνος θα έρθει. Ο Κωνσταντίνος ζει για μένα».

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top