SOS από τους κατοίκους του Μενιδίου για το αλισβερίσι ναρκωτικών στην πόρτα τους

Δείτε τις εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του STAR

Δύο εβδομάδες έχουν περάσει από τον τραγικό θάνατο του Μάριου και η εγκληματικότητα βασιλεύει ακόμη στο Μενίδι.  Οι κάτοικοι αναγκάζονται, όπως λένε, να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, καθώς κάποιοι επιμένουν να κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους.

«Είμαστε απροστάτευτοι από την αστυνομία. Όταν από το πρωί μέχρι το μεσημέρι κατεβαίνουν 1.000 άτομα, αν το πολλαπλασιάσεις επί 20 ευρώ που δίνει ο καθένας για να πάρει την πρέζα του, κατάλαβες πόσα λεφτά είναι», λέει κάτοικος.

Εδώ και δύο ημέρες, κάτοικοι τη "στήνουν" στη στάση του λεωφορείου επί της λεωφόρου Δημοκρατίας και διώχνουν τους χρήστες ναρκωτικών που έρχονται για να αγοράσουν ηρωίνη από τον καταυλισμό της Αυλίζας.

«Από το μεσημέρι κάνουμε αυτή τη δουλειά. Από τρένα, από λεωφορεία κατεβάζουμε ειρηνικά τον κόσμο, τους εξαρτημένους, εδώ στη γειτονιά μας. Τέρμα η κοροϊδία. Δεν ανεχόμαστε τίποτα», λέει κάτοικος.

Προχθές, μάλιστα δημιουργήθηκε ένταση, όταν αστυνομικές δυνάμεις ζήτησαν από τους κατοίκους να αποχωρήσουν από το σημείο, όπως βλέπετε στο βίντεο που εξασφάλισε το STAR.

Τα μπλόκα και οι έλεγχοι της αστυνομίας,  όπως καταγγέλλουν οι τοπικές αρχές, δεν έχουν καταφέρει να αλλάξουν την κατάσταση στην περιοχή.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top