Το star.gr σε πάει βόλτα με κάμερα 360ο στην παραλιακή και στο πάρκο του Φλοίσβου

Εκεί που η αλμύρα της θάλασσας φουσκώνει την ψυχή σου

Το star.gr σε πάει βόλτα με κάμερα 360ο στο Φλοίσβο

Κατεβαίνοντας την παραλιακή, μέσα στη βοή των αυτοκινήτων, στο Παλαιό Φάληρο το αεράκι της θάλασσας σε ταξιδεύει νοητά σε κατάλευκα κυκλαδονήσια και στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.

Εκεί, σε έκταση 80.000 στρεμμάτων εκτείνεται μια όαση πρασίνου στο γκρι της τσιμεντούπολης, ένας μικρός παράδεισος για τους κατοίκους της Αθήνας που αναζητούν χώρους για να χαλαρώσουν μόνοι, οικογενειακά ή με το έτερον ήμισυ.

Το πάρκο του Φλοίσβου διαμορφώθηκε και αναπλάστηκε το Νοέμβριο του 2009 με τη δημιουργία πρότυπου παιδότοπου, παιδικής χαράς, θερινού κινηματογράφου και καφέ – εστιατορίου.

Το star.gr βρέθηκε εκεί με κάμερα 360ο και σας ξεναγεί σε μια γωνιά της πόλης, ιδανική για περίπατο.

Το πράσινο και οι ήχοι των πουλιών σε χαλαρώνουν, ενώ το πλακόστρωτο δρομάκι στην είσοδο του πάρκου οδηγεί κατευθείαν στη θάλασσα, η θέα της οποίας γαληνεύει το μέσα σου και ελαφρύνει την ψυχή σου.

Ο χώρος είναι ιδανικός για ποδηλατάδα, ενώ τα Σαββατοκύριακα υπάρχουν ιδιώτες που νοικιάζουν ποδήλατα για ολόκληρες οικογένειες.

Ο παιδότοπος και η παιδική χαρά είναι ιδανικά για τα παιδιά, ώστε να παίξουν και να ξεδώσουν με ασφάλεια, ενώ για τους λάτρεις της υγιεινής ζωής υπάρχουν ακόμα όργανα γυμναστικής, ενώ το τζόκινγκ είναι μια ακόμα καλή επιλογή.

Και αν εσείς δεν είστε τύποι δραστήριοι και αναζητάτε κάτι πιο χαλαρό, το καφέ που λειτουργεί στο πάρκο είναι ένα στέκι που μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας, ενώ το πάρκο είναι ιδανικό και για υπέροχα οικογενειακά πικ νικ.

Της Ευαγγελίας Ντούρου

email: entourou@star.gr
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top