ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ οι αστυνομικοί να κάνουν συγκέντρωση στα Εξάρχεια-Με συγκέντρωση στο Κολωνάκι τους τρολάρουν οι αναρχικοί

Μένει να δούμε αν τελικά θα πραγματοποιηθούν καθώς οι πιέσεις είναι πολλές

Οι αναρχικοί τρολάρουν τους αστυνομικούς που θα κάνουν συγκέντρωση στην πλατεία Εξαρχείων, στο τέλος του μήνα. Ανακοίνωσαν λοιπόν πως θα κάνουν αντισυγκέντρωση στην πλατεία Κολωνακίου.

Η κάμερα του Star βρέθηκε στο Κολωνάκι, όπου σε 8 ημέρες από σήμερα, οι αντιεξουσιαστές έχουν την προγραμματισμένη τους συγκέντρωση.

Την Τρίτη, οι συνδικαλιστές αστυνομικοί κυκλοφόρησαν και την αφίσα τους, ενώ οι αντιεξουσιαστές έχουν πει ότι θα κάνουν και συναυλία στο Κολωνάκι, προκειμένου να μαζέψουν χρήματα για κάποιους φυλακισμένους αντιεξουσιαστές.

Το σίγουρο είναι πως οι αστυνομικοί τις επόμενες ημέρες περιμένουν τις απαντήσεις από όλους τους προσκεκλημένους τους (κόμματα, φορείς) ώστε να δουν ποιοι θα δώσουν «το παρών» και ποιοι όχι.

Πάντως μέχρι το τέλος του μήνα που έχουν προγραμματιστεί οι δυο συγκεντρώσεις, θα υπάρξει πολύ μεγάλη κουβέντα για το αν τελικά θα γίνουν ή δεν θα γίνουν, καθώς και οι δημόσιες και οι υπόγειες πιέσεις που δέχονται οι αστυνομικοί προκειμένου να μην πραγματοποιήσουν αυτή τους την συγκέντρωση είναι γνωστές.  

ΤΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΤΟ STAR

«Η πρόσκληση μας αφορά και τους αντιεξουσιαστές. Βεβαίως θα πρέπει να είναι εκεί να συζητήσουμε, διότι θεωρούμε ότι όλα φορτώνονται στον αναρχικό χώρο. Ο αναρχικός χώρος είναι μια ιδεολογία σεβαστή όπως και όλες οι υπόλοιπες. Δεν μπορούν κάποιες ομάδες παρανόμων ή η διακίνηση ναρκωτικών, να χρεώνονται όλα στον αναρχικό χώρο. Δεν είναι έτσι τα πράγματα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top