ΑΥΤΟΨΙΑ STAR: Αλισβερίσι ναρκωτικών μέρα μεσημέρι στο ΑΠΘ-Καταγγελίες για βιασμούς και πορνεία

Αγανακτισμένοι οι φοιτητές-Τι αναφέρουν σε επιστολή τους στον κοσμήτορα της Πολυτεχνικής και τον πρύτανη του ΑΠΘ

Εκατοντάδες φοιτητές του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με επιστολή τους εκφράζουν την αγωνία τους, για την καθημερινότητά τους στο πανεπιστήμιο που λόγω - όπως καταγγέλλουν-  της διακινήσεις ναρκωτικών ουσιών, κλοπών και πορνείας φαντάζει εφιαλτική.

Το Star βρέθηκε στον προαύλιο χώρο του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έγινε μάρτυρας, παράνομων συναλλαγών.

Μέρα μεσημέρι, στη καρδιά της πολυτεχνικής σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης φοιτητές κάνουν διάλειμμα στο κυλικείο. Νεαρά άτομα Ρομά μπαίνουν ανενόχλητα στο πανεπιστήμιο και προχωρούν θρασύτατα  στις  παράνομες συναλλαγές τους.

Ο ένας από αυτούς αντιλαμβάνεται την κάμερα του Star και αποχωρεί. Ίσως εάν δεν τους είχαμε ενοχλήσει να προχωρούσαν το εμπόριό τους και στις άλλες σχολές του Πανεπιστημίου.

Χιλιάδες φοιτητές μην αντέχοντας πια την εικόνα ανομίας που βιώνουν μέσα στο πανεπιστήμιο, έστειλαν επιστολή στον κοσμήτορα της Πολυτεχνικής και τον πρύτανη του ΑΠΘ , καταγγέλλοντας κλοπές, ναρκωτικά και πορνεία.Ένας από αυτούς που υπογράφουν την επιστολή είναι ο Σωτήρης, πρωτοετής στο πολυτεχνείο.

«Πριν λίγο καιρό είχαν πάει να βιάσουν μια κοπέλα» λέει ο ίδιος στην κάμερα του Star.

Ακόμα και τα πτώματα δυο γυναικών βρέθηκαν στο χώρο του πανεπιστημίου.

Στην επιστολή τους, οι 471 φοιτητές που την υπογράφουν , χαρακτηρίζουν καθημερινό φαινόμενο τη διακίνηση και χρήση ναρκωτικών:

«Αρνούμαστε να προσερχόμαστε για μάθημα σε έναν χώρο όπου "ανθίζει" το εμπόριο ναρκωτικών γεμάτο χρησιμοποιημένες σύριγγες».

Απευθυνθήκαμε και στον αναπληρωτή πρύτανη του ΑΠΘ, ο οποίος και παραδέχθηκε πως γίνεται διακίνηση χασίς στους χώρους της πανεπιστημιούπολης.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top