Το τεράστιο πρόβλημα της Σαντορίνης με τα ασθενοφόρα, έρχεται ξανά στο φως, με αφορμή τον θάνατο ενός άνδρα, ο οποίος ξεψύχησε μετά από το τροχαίο στο δρόμο, όπου περίμενε σχεδόν 2 ώρες κάποιον να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής στο κοσμοπολιτικό νησί. Ένας άνδρας, που κινούνταν με το μηχανάκι του, στο "Εμπόρειο", βρέθηκε στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του. Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αν ο θάνατος του προήλθε από σύγκρουση με άλλο όχημα ή αν έχασε τον έλεγχο του δικύκλου.

Όπως μετέδωσε το Flashnews.gr, κάτοικος της Σαντορίνης, που διαμένει πλησίον του τόπου που σημειώθηκε το δυστύχημα, είπε πως το ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο 1 ώρα και 40 λεπτά, αφότου ο άνδρας έχασε την ζωή του, με τον θανόντα να βρίσκεται στο οδόστρωμα, καλυμμένος με ένα άσπρο πανί!

Στο τόπο της τραγωδίας έφτασε η οικογένεια του άτυχου οδηγού, που έπαθε σοκ, με μια γυναίκα, που εκτιμάται ότι είναι η σύζυγος του να λιποθυμά στο οδόστρωμα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο άνθρωπος που αρχικά επικοινώνησε με το ΕΚΑΒ, ζητώντας βοήθεια για τον οδηγό που είχε χτυπήσει, του είπαν ότι το μοναδικό ασθενοφόρο που διαθέτει το νησί βρίσκεται σε ένα άλλο ατύχημα που εμπλέκεται ένας τουρίστας. Αργότερα όμως, στο σημείο του δυστυχήματος έφτασαν δύο ασθενοφόρα! Ήταν όμως αργά! Ο άτυχος οδηγός ήταν ΝΕΚΡΟΣ! 

Και όλα αυτά τη στιγμή που αναμένονται εκατομμύρια τουρίστες στη χώρα μας και δη στην κατά τα άλλα πανέμορφη Σαντορίνη, που προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες όσον αφορά στην διασκέδαση και την ψυχαγωγία, αλλά υστερεί σε ασθενοφόρα! 

 

Tags: