ΕΝΤΑΣΗ και πάλι στο Αιγαίο: Οι Έλληνες ψαράδες «πληρώνουν» τα νεύρα των Τούρκων

Η Άγκυρα αισθάνεται πιεσμένη στρατιωτικά και ξεσπά-Για τρομοκρατικό χτύπημα προειδοποιούν οι Αμερικανοί

Η Τουρκία αισθάνεται πιεσμένη στρατιωτικά και η κοινή άσκηση  ειδικών δυνάμεων  του Ισραήλ και της Κύπρου  έδειξε  για μια ακόμη φορά τον εκνευρισμό των γειτόνων μας, που πλέον βλέπουν   απειλητικά    τον  άξονα συμμαχίας Ελλάδας Κύπρου Ισραήλ.

«Η  άσκηση Κύπρου και Ισραήλ προκαλεί εκνευρισμό στην Άγκυρα για δυο κυρίως λόγους. Η Τουρκία σε καμία περίπτωση δεν θέλει να βλέπει την Κυπριακή εθνική φρουρά να ασκείται από κοινού με έναν από τους πιο ισχυρούς στρατούς του κόσμου γεγονός που θα μπορούσε μεσοπρόθεσμα  να ενισχύσει την δική της παρουσία και έτσι να προκαέσει αλλαγή της ισχύος στο νησί της Κύπρου» δήλωσε στο Star ο πολιτικός επισρήμονας, Τάσος Χατζηβασιλείου.

Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που οι επίλεκτοι των ισραηλινών δυνάμεων βγαίνουν πρώτη φορά εκτός χώρας. Ισραηλινοί και  Κύπριοι  Κομάντος έλαβαν την διαταγή να ανακαταλάβουν  και να απελευθερώσουν κατεχόμενα χωριά της Κύπρου.

ΤΟΝ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΨΑΡΑΔΕΣ

Οι Έλληνες ψαράδες  πληρώνουν τον εκνευρισμό των Τούρκων που επιδιώκουν να γκριζάρουν κομμάτια της ελληνικής  θάλασσας. Τελευταίο περιστατικό η χθεσινή παρενόχληση  από τουρκική ακταιωρό σε  αλιείς 30 μίλια νότια της ρόδου. Οι τούρκοι απαίτησαν να κάνουν έλεγχο στο  ψαράδικο «καπετάν Μανώλης».

Ο ψαράς αρνήθηκε και ειδοποίησε το Λιμενικό που έσπευσε στην περιοχή.

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ

Την ίδια στιγμή όμως οι Τούρκοι δέχονται χτυπήματα από τους Αμερικανούς, που  προειδοποιούν για φόβο τρομοκρατικής επίθεσης στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης.

Το αμερικανικό προξενείο κάλεσε  τον κόσμο να αποφύγει τις   δυο μεγαλύτερες συνοικίες Σίσλι και Μετζιντιέκιοϊ  που βρίσκεται  το εμπορικό κέντρο Trump Towers.

Η ανακοίνωση που  έγινε μέσω του Twitter προκάλεσε τεράστια κινητοποίηση ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας με εξονυχιστικούς ελέγχους σε   αυτοκίνητα και ανθρώπους που θεωρούνται ύποπτοι τρομοκρατικών ενεργειών.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top