Άνοιξαν οι ΟΥΡΑΝΟΙ στα μέσα Ιουνίου! ΠΟΤΑΜΙΑ οι δρόμοι σε Λαμία και Τρίκαλα

Προβλήματα και στην Αττική

Σοβαρά προβλήματα στο οδικό δίκτυο και στις καλλιέργειες προκάλεσε η κακοκαιρία που έπληξε χθες τη χώρα και δη το νομό Φθιώτιδας, Τρικάλων αλλά της Αττικής.

Λαμία

Ισχυρή καταιγίδα στη Λαμία και σε όλη τη Φθιώτιδα μετέτρεψε τους δρόμους σε ποτάμια!

Οι πυροσβέστες έσπευσαν σε σπίτια και καταστήματα που πλημμύρισαν. Μέχρι και τα καπάκια από τα φρεάτια της ΔΕΥΑΛ «τινάχθηκαν» στις οδούς Παπαποστόλου, Παπακυριαζή, Υψηλάντου, Στυλίδος και σε άλλα σημεία.

βίντεο από Lamiareport

Τρίκαλα

Ακραία καιρικά φαινόμενα εκδηλώθηκαν από νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής σε όλο το Νομό Τρικάλων.

Στην περιοχή της Πύλης η βροχόπτωση μετέτρεψε μέσα σε λίγα λεπτά σε ποτάμια τους δρόμους. Στην ίδια περιοχή, στα ορεινά χωριά του Δήμου Πύλης σημειώθηκαν κατολισθήσεις. Στη Φιλύρα καταστράφηκε ο δρόμος σε πολλά σημεία με αποτέλεσμα οι κτηνοτρόφοι να αντιμετωπίζουν προβλήματα στην πρόσβαση.

Όμως και στην πόλη των Τρικάλων η βροχόπτωση ήταν ιδιαίτερα έντονη. 

Βίντεο- Φώτο trikalavoice

Aττική

Προβλήματα δημιούργησε η κακοκαιρία όμως και στην Αττική. Η σφοδρή καταιγίδα προκάλεσε μπλάκ άουτ στις 10 το βράδυ της Παρασκευής, στις περιοχές της Ηλιούπολης και του Αγίου Δημητρίου.

Πολλά φανάρια δεν λειτουργούσαν προκαλώντας κυκλοφοριακά προβλήματα.

Κακοκαιρία και το Σάββατο

Εντωμεταξύ, έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε την Παρασκευή η ΕΜΥ, προειδοποιώντας για ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα ξεκινήσουν από σήμερα Σάββατο, κατά τις απογευματικές ώρες και θα πλήξουν όλες τις ηπειρωτικές περιοχές, τις Σποράδες και την Εύβοια.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top